EM håndbold

Odense-profil erstatter skadet Mia Rej på landsholdet

Nadia Offendal træder ind i landsholdets Golden League-trup, efter Mia Rej lørdag udgik med det, der lignede en alvorlig knæskade.

Se Danmark-Norge på TV 2 og TV 2 PLAY fra klokken 16.50.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har indkaldt en erstatning for skadede Mia Rej, inden Danmark spiller den sidste kamp ved Golden League mod Norge.

Her er valget faldet på 23-årige Nadia Offendal, som har været tilknyttet udviklingslandsholdet under denne landsholdssamling.

- Jeg har først og fremmest rigtig ondt af Mia Rej. Jeg håber virkelig på det bedste for hende, lød det fra Nadia Offendal til TV 2 SPORT lørdag aften.

På daværende tidspunkt var hun ikke bekendt med udtagelsen til A-landsholdet.

- For mit eget vedkommende, hvis jeg kommer med (på A-landsholdet)... Det er min store drøm, så jeg skal bare give den gas og vise, at det er dér, jeg gerne vil være, sagde Offendal.

Nadia Offendal er topscorer i Odense Håndbold i denne sæson med 23 mål i seks kampe. Hun har spillet fem A-landskampe i karrieren indtil videre.

Rej skadet mod Polen

Søndagens udtagelse kommer, efter Mia Rej i lørdagens kamp mod Polen måtte bæres fra banen i store smerter. København Håndbold-spilleren forsøgte sig med en rullefinte, men dumpede i gulvet med noget, der lignede en alvorlig knæskade.

- Jeg så ikke, hvad der skete, men jeg kunne se, at hun havde en voldsom reaktion bagefter.

- Jeg ved, at hun er meget varsom med sit knæ, som hun har været korsbåndsskadet i tidligere. Jeg frygter, det er det, sagde København Håndbolds cheftræner, Claus Mogensen, da Mia Rej var blevet båret af banen.

Der er ikke kommet nyt om Mia Rejs skadessituation, men hun er med sikkerhed ude af landsholdstruppen, når Danmark møder Norge søndag.

De rød-hvide brager sammen med de nordiske naboer klokken 17.00. Inden da tørner Polen og Frankrig sammen. Det er en kamp, du kan se på TV 2 PLAY fra klokken 14.30.