EM håndbold

Landsholdsspillers korsbånd revet over - ude på ubestemt tid

Landsholdsaktuelle Mia Rej har revet korsbåndet over i sit højre knæ og må formentlig holde pause i resten af denne sæson. EM-drømmen er dermed brast.

Der gik et gys gennem hallen i Aarhus, da Mia Rej lørdag eftermiddag gik i gulvet i et skrig af smerte kort inde i anden halvleg af Golden League-opgøret mellem Danmark og Polen.

Landsholdsspilleren fra København Håndbold tog sig til sit højre knæ.

Efter flere undersøgelser og scanninger hen over weekenden og ugens første dage står det nu klart, at Mia Rejs værste frygt er blevet til virkelighed.

Playmakeren har revet det forreste korsbånd over og skal igennem en operation.

- Det var desværre den besked, jeg forventede og frygtede, og det er vanvittigt hårdt lige nu, og jeg er selvsagt rigtigt ked af det, siger Mia Rej i en pressemeddelelse.

Et overrevet korsbånd betyder sædvanligvis en pause på mellem ni og 12 måneder. Men det er for nuværende uvist, hvor længe Rej må sidde uden for.

Det er dog meget sandsynligt, at landsholdsspilleren går glip af resten af indeværende sæson.

– Jeg skal opereres, og så kender jeg jo forløbet bagefter, men lige nu handler det om at sætte små delmål, og det første er at komme gennem operationen, og så sætter jeg et nyt derefter, siger Mia Rej.

Hun har tidligere været ude i næsten et år med en lignende skade i det modsatte knæ.

Drømmen om EM slukket

I denne sæson spillede Mia Rej en helt afgørende i København Håndbolds kamp for at forsvare sin DM-titel, ligesom hun kunne se frem til store kampe i Champions League.

Derudover bankede Rej også alvorligt på til en plads i Klavs Bruun Jørgensens EM-trup i november og december.

- Det er en stor drøm om Champions League og en mulig slutrunde med landsholdet, der er brast. Jeg tror faktisk ikke helt, det er gået op for mig endnu. Jeg er nærmest lidt i chok, siger Mia Rej.

København Håndbold møder i aften EH Aalborg. En kamp du kan se på TV 2 SPORT fra klokken 18.00

I den kommende weekend åbner klubben Champions League-sæsonen med et opgør mod franske Brest.