Håndbold

Mette Gravholt stopper i divisionsklub efter én kamp

Den tidligere landsholdsspiller Mette Gravholt har valgt at stoppe i Fredericia Håndbold af personlige årsager. Hun nåede at spille én kamp.

Det var ikke mange minutter, Mette Gravholt fik for førstedivisionsklubben Fredericia Håndbold, inden hun igen valgte at stoppe.

Årsagen skulle angiveligt være af personlig karakter, og klubben har ikke ønsket at uddybe det.

Fredag eftermiddag fortæller formanden for klubbens dameudvalg, Kenneth Schlaikjær, til Fredericia Avisen, at han havde ønsket, at hun havde fortsat lidt endnu.

- Vi havde håbet, at Mette skulle spille her længere, men sådan blev det ikke. Men jeg er sikker på, at truppen vil stå sammen i bussen og give den en ekstra skalle, siger Kenneth Schlaikjær.

- Hvad værre er, at vi har to venstrehåndede spillere ude med korsbåndsskader. Vores højre fløj kan vi dække ind med en højrehåndet, men det var et stort tab, at Anne Berggren blev skadet, da hun lavede 10 mål i åbningskampen.

Den 31. juli sagde Mette Gravholt ellers stop, da hun offentliggjorde sit andet karrierestop på et år. Men ligesom tilfældet var, da hun stoppede sin karriere sommeren 2017, var hun igen klar til at trække en håndboldtrøje over hovedet. Denne gang i førstedivisionsklubben i Fredericia - men det skulle altså ikke vare længe.

Mette Gravholt nåede at spille 59 landskampe og score 149 mål. Hun stoppede på landsholdet i januar 2016, fordi landstræner Klavs Bruun Jørgensen meddelte hende, at hun ikke længere var en del af hans fremtidsplaner.

TV 2 SPORT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Mette Gravholt.