Håndbold

Ligatopscorer udgik med knæskade - første melding er positiv

En ultralydsscanning tyder på, at kometen Lasse Møller har alle ledbånd i knæet intakt efter uheld i GOG's udesejr over Lemvig.

De første meldinger om ligatopscorer Lasse Møllers fysiske tilstand er positive, efter stortalentet søndag måtte hjælpes fra banen i GOG's sejr i Lemvig. 

Den 22-årige landsholdsspiller blev mandag ultralydsscannet for at undersøge, om korsbånd eller andre vitale dele af det højre knæ har taget skade. 

- Umiddelbart ikke noget revet over, så det er meget positivt. Men nu dobbelttjekker vi med en MR-scanning for at være sikre, skriver Lasse Møller i en sms til TV 2 SPORT mandag aften. 

Tidligere mandag - inden scanningen - talte TV 2 SPORT også med GOG-profilen, der sad hjemme med benet oppe efter uheldet mod Lemvig-Thyborøn, der skete kort inde i anden halvleg. 

Du kan selv se situationen i videoklippet øverst. 

- Jeg kommer på ydersiden, løber ind i en spiller og ryger på gulvet, og så er der en, der ryger ned over mit knæ, så det giver et klik inde i knæet, forklarede Lasse Møller mandag eftermiddag. 

- Lige nu prøver jeg at tage alle tankerne væk og vente på, at jeg får en dom. Så må jeg se, hvad jeg så skal tage stilling til. Jeg har ikke prøvet det før, så jeg har ikke noget at sammenligne med. Men jeg er fortrøstningsfuld, sagde Lasse Møller før ultralydsscanningen. 

Forventer afbud til landsholdet

Han bliver formentlig MR-scannet en af de kommende dage og er definitivt ude af GOG's næste ligakamp på fredag hjemme mod Århus. Han kommer formentlig heller ikke med i landsholdets to kommende EM-kvalifikationskampe, selv om han var med den trup, som landstræner Nikolaj Jacobsen udtog mandag. 

-  Jeg har ikke talt med Nikolaj endnu, men jeg har talt med 'fyssen' på landsholdet. Umiddelbart ser det ikke ud til, at der bliver nogen landsholdssamling for mit vedkommende, siger Lasse Møller til TV 2 SPORT. 

Lasse Møller, der netop er blevet kåret til månedens spiller i Herre Håndbold Ligaen i september, er topscorer i denne sæson med 64 mål i syv kampe. Det er 13 mål mere end nummer to på listen, Nordsjællands Johan Meklenborg.