EM håndbold

To håndboldprofiler bliver eksperter på TV 2 under EM

Lærke Møller og Sofie Bæk Andersen bliver begge en del af TV 2's dækning af kvindernes EM-slutrunde i december.

To nye - men for håndboldkendere velkendte - ansigter og stemmer bliver en del af TV 2 SPORT's dækning af det kommende EM i kvindehåndbold. 

Den tidligere landsholdsplaymaker Lærke Møller bliver en af eksperterne i TV 2 SPORT's studie i Frankrig, mens Silkeborg-Voel-profilen Sofie Bæk Andersen skal kommentere flere kampe i de andre EM-grupper og være en del af TV 2 SPORT's andet studie på Kvægtorvet i Odense. 

Lærke Møller, der i marts måtte stoppe karrieren på grund af skader, var også med på TV 2's hold som ekspert under VM i 2015, da hun dengang ikke kunne spille på grund af en skade.

- Nu er jeg kommet lidt på anden side af at være spiller, fordi mit knæ desværre ikke vil, som jeg gerne vil. Derfor synes jeg, at det er en kæmpe fornøjelse at være tilbage på TV 2 og være med til slutrunden og formidling, analyse og alt det der. Jeg glæder mig helt vildt, siger Lærke Møller i den seneste udgave af TV 2 SPORT's håndboldpodcast, som du kan høre nederst i denne artikel eller finde i iTunes eller på Soundcloud. 

Det er to håndboldkloge spillere, som vi har nydt at høre på i deres utallige interviews gennem årene. De er skarpe, passionerede og vidende.

TV 2 SPORT's håndboldredaktør Dan Philipsen om de to nye eksperter

Lærke Møller fik comeback på landsholdet allerede som 18-årig og blev spået en stor fremtid, men skader gjorde, at det kun blev til 51 landskampe. Hun var senest med til en slutrunde ved EM i 2014.

Sofie Bæk Andersen har endnu ikke spillet en A-landskampe, men har i flere sæsoner været en profil i HTH Ligaen og blev i sidste sæson topscorer i grundspillet med 131 mål for Silkeborg-Voel. 

- Det er to håndboldkloge spillere, som vi har nydt at høre på i deres utallige interviews gennem årene. De er skarpe, passionerede og vidende, og det er tre egenskaber, som vi flugter efter i vores håndbolddækning på TV 2. Derfor lå det lige for, at det var dem, vi tager med til slutrunden, begrunder TV 2 SPORT's håndboldredaktør Dan Philipsen. 

EM begynder for Danmarks vedkommende den 30. november med den første gruppekamp mod Sverige. 

HØR TV 2 SPORTS HÅNDBOLDPODCAST HER: