Håndbold

Landsholdsspiller spiste ikke i tre dage efter alvorlig skade

Mia Rej har stadig ikke været ude af sin lejlighed, siden hun blev opereret for et ødelagt korsbånd den 9. oktober.

Håndboldlandsholdsspilleren Mia Rej er så småt ved at komme oven på efter sit grimme uheld i Golden League-landskampen mod Polen i starten af oktober.

Men det har været en lang vej at nå dertil, efter hendes korsbånd gik i stykker. Både fordi Rej har været hårdt ramt af den medicin, hun har fået efter operationen, men også fordi hun lige pludselig har fået vendt op og ned på sin hverdag.

Det fortæller København-spilleren til klubbens hjemmeside, hvor hun for første gang udtaler sig om skaden og den efterfølgende operation.

– Det har været helt forfærdeligt. Efter tre dage havde jeg stadig ikke indtaget et måltid, men efter jeg blev trappet ud af medicinen, har jeg gradvist fået det bedre, og jeg tager nu ikke længere smertestillende, fortæller Mia Rej ifølge København Håndbold.

Forsøger at være positiv

Playmakeren fortæller også, at klubbens fysioterapeut er positivt overrasket over bedringerne i løbet af de første par uger af Rejs langtidsskade. Mia Rej er dog stadig afhængig af sine krykker, og derfor har hun endnu ikke været ude af sin lejlighed.

Mentalt har korsbåndsskaden også ramt Mia Rej, der sandsynligvis kommer til at sidde ude i mellem ni og 12 måneder. Det er i hvert fald den periode, andre spillere med lignende skader har brugt på at komme tilbage på banen.

- Jeg forsøger at vende det til noget positivt. Jeg kan eksempelvis tage i sommerhus med min kæreste Michael og hans familie i en weekend, når jeg har smidt krykkerne. Jeg kan også komme med til en barnedåb, jeg ellers skulle sige fra til. Jeg kan formodentligt også holde en længere juleferie hos min familie med Michael, end hvad planen var, så for mig handler det om at se noget positivt i situationen. Der er alt for lang tid foran mig, hvis jeg skal gå og være negativ og se sort på det hele, slutter Mia Rej.

Uden Mia Rej har København Håndbold vundet alle fem kampe efter hendes skade. Mesterholdet ligger nummer fem i den danske liga efter ni kampe. København har fået 12 ud af 18 point.