VM håndbold

Landstræner er foruroliget over skade til René Toft Hansen

Det vækker bekymring hos landstræner Nikolaj Jacobsen, at René Toft Hansen har måtte melde afbud til landsholdet på grund af en lyskeskade.

Mens René Toft Hansen døjer med en skade i lysken, tumler Nikolaj Jacobsen med bekymring.

Den danske landstræner må til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Færøerne endnu en gang undvære René Toft Hansen, fordi lysken igen volder den danske stregspiller problemer.

- Nu var René begyndt at spille igen, og så får han et tilbagefald. Det er selvfølgelig altid en smule foruroligende, men der er heldigvis lang tid til VM, siger Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT.

Danmarks landstræner har erstattet Veszprem-spilleren med stregspilleren Anders Zachariassen fra Flensburg-Handewitt. Selv om René Toft Hansen stadigvæk kan nå at blive klar til den kommende VM-slutrunde, er timingen uheldig på grund den sparsomme tid, landsholdet har sammen.

- Der er ingen tvivl om, at René er en vigtig brik for landsholdet og en stor krumtap i forsvaret, og derfor ville vi rigtig gerne have haft ham med nu her. Det er ærgerligt, at René ikke kan deltage, fordi det er den sidste uge, inden vi starter forberedelserne frem mod VM, så alle de dage, vi kan få sammen, er vigtige, siger Nikolaj Jacobsen.

33-årige René Toft Hansen døjede også med lyskeproblemer i sommeren 2017, da danskeren spillede i Bundesligaen for Kiel.

VM bliver spillet i Danmark og Tyskland fra den 10. til den 27. januar 2019.