Storspillende Burgaard sørger for endnu en Silkeborg-skuffelse

Formsvage Silkeborg-Voel førte 13-11 ved pausen, men anført af Louise Burgaard vendte Herning-Ikast kampen.

Den sløje stime fortsætter for håndboldkvinderne i Silkeborg-Voel, der efter et hjemmenederlag på 22-25 til Herning-Ikast Håndbold kun har én sejr i de seneste otte kampe i HTH Ligaen.

Dermed har Jakob Andreasens tropper kun scoret ni point i sæsonens første 11 opgør og ligger uden for slutspilspladserne som nummer ni i tabellen.

Længe så det ellers fornuftigt ud, for efter en god HIH-start fik Silkeborg-Voel langsomt overtaget og kunne gå til pause med en tomålsføring med cifrene 13-11.

Men efter pausen gik det galt, og det skyldtes ikke mindst HIH's højreback Louise Burgaard, der skruede op for tempoet og agerede trækæsel for gæsterne med en stribe scoringer og måloplæg.

- Det var rigtig dejligt, at hele holdet præsterede i perioder. Der var en sindssyg god energi blandt os, og der var virkelig en god gejst, siger Louise Burgaard til TV 2 SPORT.

Silkeborg-Voel var tæt på sejren

Mens Burgaard tilsyneladende nærmer sig EM-formen, så det mere tungt ud for Silkeborg-Voels højreback, Susann Müller.

Tyskeren havde svært ved at få gang i sin engang så frygtede venstrearm, og hun er i øjeblikket et stykke fra det niveau, der gjorde hende til topscorer ved VM i Serbien i 2013. 

Det begyndte at ligne en afgørelse, da venstrefløjen Emma Riis bragte HIH foran 20-17 med 12 minutter igen.

Pludselig vågnede Müller dog op og scorede to gange på sin landsmand Sabine Englert, så Silkeborg-Voel arbejdede sig op på 20-20.

Silkeborg-Voel kom kort efter også foran, men slap så taget i kampen igen, og gæsterne kunne score fem gange i træk i slutfasen.

Mens Silkeborg-Voel befinder sig uden for slutspilspladserne, rykker Herning-Ikast op som nummer fire i rækken med 16 point for 11 kampe.