Håndbold

Ungarsk landsholdsspiller bliver 'største navn nogensinde' i SønderjyskE

Den ungarske landsholdsspiller Szabina Mayer skal forsøge at hjælpe SønderjyskE Damehåndbold med at rykke op fra 1. Division.

SønderjyskEs håb om at rykke op i HTH Ligaen er blevet kraftigt forstærket, efter klubben har hentet stregspilleren Szabina Meyer, der for kort tid siden blev løst fra sin kontrakt i franske Nantes. Hun har skrevet kontrakt med klubben for resten af sæsonen.

Szabina Mayer har deltaget i fire slutrunder for Ungarn og har en Champions League-finale på cv’et. Derfor mener klubbens sportschef også, at de har lavet et røverkøb ved at hente den 30-årige ungarer til klubben.

- Det er det største navn, der nogensinde har været i SønderjyskE Damehåndbold. Hun har mange kampe fra internationalt topniveau, så vi er glade og stolte over, at vi kan tiltrække sådan en profil, siger sportschef for SønderjyskE Damehåndbold Olivera Kecman i en pressemeddelelse.

Da Mayer pludselig stod uden kontrakt i Frankrig, benyttede SønderjyskEs sportschef sine gode kontakter til at hente stregspilleren til klubben. Hun fik til sidst overbevist landsholdspilleren til at blive en del af det sønderjyske projekt.

Den ungarske landsholdsspiller kan få sin debut allerede på lørdag, når SønderjyskE møder bundproppen i 1. Division, Oddense-Otting Håndbold.

- Jeg glæder mig meget til at spille i Danmark og her i SønderjyskE. Jeg kan hjælpe med min rutine, og jeg har klart mine største kompetencer i angrebsspillet, siger Szabina Mayer.

SønderjyskE ligger efter fem kampe på en fjerdeplads i 1. Division, et point fra tredjepladsen, der skal spille om oprykning til HTH Ligaen.