Håndbold

Ligaprofil var i hallen for første gang siden skade: - Jeg har ikke haft lysten

Mia Rej var tilbage i hallen for første gang, siden hun blev korsbåndsskadet, da København mødte Nykøbing Falster.

I en måned har hun holdt sig helt væk. 

Siden Mia Rej rev sit forreste korsbånd i højre knæ over i en landskamp den 29. september, har hun ikke vist sig i Frederiksberg Hallen.

Men da København Håndbold onsdag aften fik besøg af Nykøbing Falster, var playmakeren tilbage på sin hjemmebane - nu som tilskuer. Over for TV 2 SPORT satte hun ord på, hvorfor hun ikke har været i hallen før nu. 

- Jeg har ikke haft lysten. Det har været en hård periode. Alle ens drømme forsvinder lige pludseligt meget hurtigt, og så har jeg også haft det sådan, at jeg har ikke lyst til at komme i hallen og tage fokus. Hvis jeg skal komme i hallen, skal det være for at kunne give noget til pigerne. Og jeg har bare ikke været i den tilstand endnu, hvor jeg har tænkt, at jeg kan komme og bidrage med noget positivt, sagde Mia Rej i interviewet.

Hun skal formentlig sidde ude resten af denne sæson. En sæson, der skulle have været det foreløbige højdepunkt i den 28-årige playmakers karriere med Champions League-bold med København og en EM-slutrunde, hvor Mia Rej så ud til at have gode chancer for at komme med på Danmarks hold. 

- Nu er det 22 dage siden, at jeg blev opereret, så tiden går jo hurtigt, selv om man i princippet synes, at det lige pludseligt er meget stille alt sammen. Det har bare været en lorte periode. Det er jo ikke sjovt, fortalte Rej, der med 176 mål var den mestnæst scorende spiller i hele ligaen i sidste sæson. 

- For ingen tid siden var jeg en profil i København Håndbold. Nu er jeg....ansat i København Håndbold på en eller anden måde. Jeg er jo ikke noget for holdet længere. Jeg står herude og kan klappe og heppe på dem, men det er stort set det, jeg kan. Det gør ekstremt ondt, at man ikke har mere end det til at tilbyde, forklarede hun. 

Mia Rej blev korsbåndsskadet i en landskamp den 29. september, men først en måned senere var hun tilbage i København Håndbold. Video: TV 2 SPORT

På trods af Mia Rejs store betydning for København Håndbold har holdet indtil videre klaret sig flot uden sin topscorer og playmaker.

Med sejren på 31-27 over Nykøbing Falster onsdag aften har København vundet seks ligakampe i træk og to ud af tre Champions League-kampe, siden Mia Rej blev skadet.