Overrasket Camilla Pytlick: - Det var fuldstændig vanvittigt

21-årige Camilla Pytlick spillede første ligakamp under sin far i onsdagskampen mod Esbjerg.

Det var ikke længe, Camilla Pytlick skulle vente på sin første ligakamp med far Jan som træner. 

Tirsdag kom det frem, at Jan Pytlick havde hentet sin datter i landets næstbedste række. Allerede onsdag kom hun på banen i topkampen mod Team Esbjerg.

- Det var fuldstændig vanvittigt. For mit vedkommende handlede det mere om stemningen og dét at komme ind og mærke det hele. Det var sjovt, sagde Camilla Pytlick i et interview med TV 2 SPORT efter kampen.

Den 21-årige playmaker lagde ikke skjul på, at hun var forbavset over den tidlige debut.

- Jeg havde ikke regnet med at få spilletid i sådan en kamp. Det er en meget stor kamp at starte ud med, men det var mega fedt at komme ind og mærke stemningen. 

Allerede i første halvleg af kampen, der endte med en smal sejr til odenseanerne, fik hun beskeden fra far Jan.

- Der gik mange tanker igennem hovedet, men jeg vidste jo, at det var en håndboldkamp, jeg skulle ind og spille, fortæller den unge Pytlick, der erkender, at præstationen ikke var pletfri.

- Der sneg sig en lille fejl ind, og det sker jo, så jeg skal nok bare puste ud et par gange og komme videre.

Skader banede vejen

At Camilla Pytlick overhovedet er at finde i Odense Håndbold skyldes uheld. HTH Ligaens topklub er hårdt ramt på skadesfronten og må for tiden undvære profiler som Stine Jørgensen og Mette Tranborg.

Det gav plads til den 21-årige playmaker, der nåede at score 35 mål for Gudme HK i 1. division inden skiftet. Efter det tirsdag blev offentliggjort, sagde Jan Pytlick følgende til TV 2 SPORT:

- Jeg har trænet hende som ungdomsspiller, og der var der ingen problemer. Det er et træner/spiller-forhold, man skal forholde sig professionelt til. Men når jeg tager far-kasketten på, er det selvfølgelig fedt at se, at hendes drømme går i opfyldelse.

Selv var Camilla Pytlick overvældet efter topkampen og det hektiske døgn, der gik forud. 

- Det har været meget turbulent. Der er sket meget, men jeg har glædet mig sindssygt meget til den her kamp. Jeg har fra start været klar over præmissen ved at være suppleringsspiller, så jeg vidste, at jeg skulle være klar til at gå ind og spille to minutter, lød det fra Odense Håndbolds seneste tilgang, der ikke var i tvivl om, hvad oplevelsen har givet hende:

- En masse erfaring. Pigerne er mega dygtige til hele tiden at hjælpe mig og sige, hvad jeg skal gøre bedre. Det er det, jeg suger til mig i kampe som den her, hvor jeg ikke får så meget spilletid. Jeg håber, der kommer lidt i de næste kampe også. 

Næste mulighed for spilletid er onsdag aften, hvor Odense Håndbold tager til hovedstaden for at møde ligaens bundprop, Ajax København.