Håndbold

Træner skiftede stort set hele holdet ud: - Det er ved at være helt til grin

TMS Ringsted-træner Christian Dalmose lavede drastiske ændringer, da holdet pludselig kom stort bagud mod Aalborg.

Oprykkerne fra TMS Ringsted lignede et hold, der var på vej til som minimum at drille topholdet fra Aalborg.

I første halvleg var Ringsted oppe at føre med tre mål, og kort inde i anden halvleg var de foran med 15-13. Under ti minutter senere havde nordjyderne dog vendt op og ned på banken og var foran med 21-16.

Det fik cheftræner i Ringsted til at tage timeout.

- Det her er ved at være helt til grin. Vi skifter lige alle sammen ud, sagde Dalmose til sine spillere.

Så begyndte han at pege spillerne ud, der skulle sætte sig på bænken, og da spillet efterfølgende blev sat i gang, havde Dalmose skiftet ud på stort set samtlige positioner.

- Nogle gange bliver man nødt til at gøre sådan nogle ting, og det gjorde vi i dag (i går, red.). Jeg synes, det var vigtigt, at alle kom ind og kunne bidrage til at gøre en forskel, så man ikke bare sidder derude, siger Dalmose til TV 2 SPORT.

- Vi lavede vel seks, syv tekniske fejl, så jeg blev også nødt til at skifte ud i den periode for at give folk chancen. Vi gik fra at være foran med to til at være bagud med fem, så det blev jeg nødt til at gøre. Jeg synes, det var fint. Der var mange gode elementer fra dem, der kom ind at spille, så det var fint.

De nye spillere på banen kunne dog ikke forhindre, at Aalborg vandt kampen med 31-22 efter en anden halvleg, som blev vundet med 11 scoringer.

- Jeg synes, vores første halvleg var meget fin, og vi var godt med og lavede nogle af de ting, vi havde snakket om og har arbejdet med til træning, som skal gøre, at vi overlever i den her liga. Det var jeg meget tilfreds med, siger Dalmose.

- Det var to vidt forskellige halvlege. Der er jo ikke noget mærkeligt i, at Aalborg - både med økonomi og spillere - er bedre end os, så det er jo en naturlig ting. Jeg synes, vi gjorde en god figur. Der er mange ting, vi kan tage med videre, så det er ikke så overraskende, at vi taber.

Kampens detalje stod der dog TMS Ringsted på, da Michael Riis på overlegen vis snød Aalborg-målmand Kristian Sæverås på et straffekast.

Michael Riis bragte TMS Ringsted foran mod Aalborg med et overlegent straffekast. Video: Bo Bentsen

Aalborg rykkede op på ligaens andenplads med otte sejre i ti kampe, mens oprykkerne er næstsidst med fem point.