Håndbold

Esbjerg-træner opgiver førsteplads: - Usandsynligt, Odense ikke vinder

Team Esbjerg blander sig i toppen af kvindernes håndboldliga, men klubbens træner, Jesper Jensen, tror ikke længere på førstepladsen.

12 sejre ud af 12 mulige. 

Odense Håndbold har vist et skræmmende niveau i denne sæson, hvor de i grundspillets første halvdel har gjort rent bord. Senest gik det ud over Team Esbjerg, der i onsdags måtte se sig slået med et enkelt mål i en dramatisk topkamp. 

Og selvom vestjyderne selv har åbnet sæsonen med ni sejre, så mener holdets træner, Jesper Jensen, at ligaens førsteplads ikke længere er realistisk. 

- Jeg betragter det som usandsynligt, at Odense ikke vinder grundspillet. Vi ville gerne have ligget nummer et, men man får ikke så meget ud af at vinde grundspillet som tidligere, da det ikke længere udløser en plads i Champions League, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse. 

- Nummer to i grundspillet opnår det samme og får to point med over i slutspillet, og vi satser på at placere os så langt oppe som muligt, siger træneren videre. 

Netop andenpladsen er inden for rækkevidde. Team Esbjerg ligger før mandagens kamp mod Randers HK nummer fire med 18 point - lige så mange point med ligaens nummer to og tre, København Håndbold og Herning-Ikast Håndbold. 

Onsdagens nederlag mod Odense er en kamp, som Jesper Jensen ønsker at tage ved lære fra. Esbjerg var i store dele af kampen foran, men formåede ikke at gøre afstanden stor nok, og så kunne Odenses Mie Højlund i stedet sikre to point til fynboerne. 

- Vi skal tage de chancer, vi får i løbet af en kamp, og vise mere kynisme og killerinstinkt. Meget kunne have været gjort anderledes mod Odense, siger Jesper Jensen.

Team Esbjerg jagter genoprejsning mandag, når de på hjemmebane møder Randers HK, der er nummer 10 i ligaen. Du kan se kampen på TV 2 SPORT.