Camilla Herrem vraget: Her er Norges EM-trup

Når Norge åbner EM i håndbold mod Tyskland, så bliver det uden 32-årige Camilla Herrem på fløjen.

EM-, VM- og OL-guld.

Den norske fløjspiller har vundet alt, hvad der kan vindes med landsholdet, og hun har endda vundet EM og VM flere gange. Alligevel bliver der ikke plads til Camilla Herrem i Norges EM-trup til den kommende slutrunde.

Det stod klart, da landstræner Thorir Hergeirsson kort før middag tirsdag havde udpeget de 16 spillere, der skal forsøge at spille EM-trofæet hjem til Norge for tredje gang i træk.

- Vi i trænerteamet mener, at de to andre er bedre rustet til slutrunden end Camilla Herrem. Samtidig er det hårdt at vrage en spiller som Camilla, der har været trofast og stabil i så mange år, siger landstræneren til TV 2 Norge.

Efter VM-slutrunden i december sidste år, hvor Norge tabte finalen til Frankrig, kunne Camilla Herrem afsløre, at hun var gravid. Den norske fløjspiller leverede dog et lyncomeback, og allerede i august var hun tilbage på banen - bare seks uger efter fødslen.

- Hun har arbejdet hårdt og gjort alt rigtigt, og hun er kommet langt på de fire måneder efter fødslen, så hun er reserve til mesterskabet, tilføjer Thorir Hergeirsson.

Fravalget af Herrem betyder til gengæld, at der er blevet plads til København Håndbolds norske venstrefløj, Thea Mørk.

Samtidig er der også blevet plads til rutinerede Linn Jørum Sulland, der vender tilbage ved en slutrunde, mens 19-årige Henny Reistad er den helt store overraskelse.

Her er hele den norske EM-trup

Målvogtere: Katrine Lunde og Silje Solberg

Bagspillere: Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen, Amanda Kurtovic, Marta Tomac, Emilie Hegh Arntzen, Henny Ella Reistad og Linn Jørum Sulland.

Fløjspillere: Malin Aune, Thea Mørk, Marit Røsberg Jacobsen og Sanna Solberg

Stregspillere: Heidi Løke, Kari Brattset og Vilde Mortensen Ingstad