Håndbold

Polman uenig med sin træner: - De kommer til at kvaje sig og lave fejl

Den hollandske stjerne Estavana Polman tror stadig på, at Team Esbjerg kan indhente suveræne Odense i grundspillet.

- Jeg betragter det som usandsynligt, at Odense ikke vinder grundspillet.

For få dage siden efterlod Team Esbjerg-træner Jesper Jensen ikke megen tvivl om, hvem der ifølge ham løber med grundspillets førsteplads i kvindernes håndboldliga.

Selvom vestjyderne har ubesejrede Odense inden for en overkommelig rækkevidde, så er det umiddelbart andenpladsen, der i første omgang er målet hos Jesper Jensen. Spørger man spillertruppens største stjerne, Estavana Polman, så er der dog anderledes stor tro på tingene.

- Odense kommer til at kvaje sig og lave fejl. Det håber jeg. De er ikke robotter, så jeg håber, de også render ind i nogle dårlige kampe. Så nej, vi giver ikke op. Hvis Jesper siger det, så må jeg have en snak med ham, fordi… nej, nej. Vi giver ikke op, vi vil vinde grundspillet, siger Polman.

Kåret til månedens spiller

Mandag aften var hollænderen med til at sikre en solid 33-22-sejr over Randers i ligaen, hvilket sendte Esbjerg alene op på andenpladsen - dog med en kamp mere end konkurrenterne lige under og stadig fire point op til Odense på førstepladsen.

Polman leverede otte scoringer på 14 forsøg, og samtidig assisterede hun en holdkammerat fire gange.

- Jeg skyder 100 gange i dag, men ja, når man scorer sine mål, og man kan spille en kamp som i dag, så er det fint.Jeg har fundet glæden ved håndbold igen. Jeg synes, det er fedt at spille, og jeg er fit igen. Farten er kommet tilbage. Så jeg er klar – bring it on.

De otte mål sender hende op på i alt 78 i 12 ligakampe, hvilket gør hende til ligatopscorer. Også på assistlisten er Polman med helt fremme, og det er specielt en flot oktober måned, der har drevet det for hollænderen, der samtidig er kåret til månedens bedste.

- Jamen, det er da dejligt. Jeg synes, det har været en virkelig god måned. Jeg har det godt, og holdet har spillet godt hele måneden. Vi har to skide nederlag, men det er altid rart at få en lille pris, lød det efter mandagens ligasejr.

Næste opgave for Team Esbjerg bliver i EHF Cuppen, inden der venter en vigtig hjemmekamp mod København i ligaen.