Håndbold

Maria Fisker er gravid og færdig for sæsonen

Fløjspilleren Maria Fisker venter barn til maj. Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Randers-spilleren Maria Fisker sad i forvejen på tribunen med en korsbåndsskade, og nu kommer hun ikke tilbage før næste sæson.

Maria Fisker er gravid, og dermed står det klart, at hun ikke kommer til at gøre comeback i denne sæson. Det meddeler Randers HK i en pressemeddelelse.

Fløjspilleren var i forvejen ikke spilleklar, efter hun i foråret først var blevet opereret i foden og kort efter kunne konstatere, at også korsbåndet var ødelagt. Nu er det heldigvis mere lykkelige omstændigheder, der konkluderer, hun slet ikke skal betræde en håndboldbane i denne sæson.

- Vi er naturligvis begge meget glade og spændte på, hvad der venter os til maj. Men det er også med blandede følelser, at jeg endnu engang må udskyde mit comeback til håndboldbanen. Jeg savner spillet og legen med bolden rigtig meget, men jeg føler mig heldig, fordi vi kunne udnytte situationen med min skadesperiode, siger Maria Fisker.

Klubben slår dog fast, at de glæder sig til at få Fisker tilbage på banen, når hun vender tilbage til de sidste to år af sin kontrakt, der løber til sommeren 2021. Og det er tilsyneladende også noget, cheftræner Niels Agesen glæder sig til:

- Først skal der lyde et stort tillykke til Maria og Jeppe, men jeg vil da være ærlig og sige, at jeg meget gerne havde set Maria på banen i foråret. Da vi indgik aftalen med Maria, var jeg godt klar over, at familieforøgelse kunne blive et emne.

- At graviditeten kommer i forbindelse med Marias korsbåndskade, synes jeg bare, er god timing. At vi ikke skal undvære Maria ad to omgange, og desuden får genoptræningen af knæet og den belastede ankel ekstra tid, siger Niels Agesen.

Kronjyderne indtager lige nu 10.-pladsen i ligaen og ligger dermed til nedrykningsspil efter 13 kampe.

Maria Fisker har spillet 96 landskampe og var senest med i Klavs Bruun Jørgensens landsholdstrup ved VM sidste år.