Maria Fisker er gravid og færdig for sæsonen

16x9
Fl√łjspilleren Maria Fisker venter barn til maj. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Randers-spilleren Maria Fisker sad i forvejen p√• tribunen med en korsb√•ndsskade, og nu kommer hun ikke tilbage f√łr n√¶ste s√¶son.

Maria Fisker er gravid, og dermed st√•r det klart, at hun ikke kommer til at g√łre comeback i denne s√¶son. Det meddeler Randers HK i en pressemeddelelse.

Fl√łjspilleren var i forvejen ikke spilleklar, efter hun i for√•ret f√łrst var blevet opereret i foden og kort efter kunne konstatere, at ogs√• korsb√•ndet var √łdelagt. Nu er det heldigvis mere lykkelige omst√¶ndigheder, der konkluderer, hun slet ikke skal betr√¶de en h√•ndboldbane i denne s√¶son.

- Vi er naturligvis begge meget glade og sp√¶ndte p√•, hvad der venter os til maj. Men det er ogs√• med blandede f√łlelser, at jeg endnu engang m√• udskyde mit comeback til h√•ndboldbanen. Jeg savner spillet og legen med bolden rigtig meget, men jeg f√łler mig heldig, fordi vi kunne udnytte situationen med min skadesperiode, siger Maria Fisker.

Klubben sl√•r dog fast, at de gl√¶der sig til at f√• Fisker tilbage p√• banen, n√•r hun vender tilbage til de sidste to √•r af sin kontrakt, der l√łber til sommeren 2021. Og det er tilsyneladende ogs√• noget, cheftr√¶ner Niels Agesen gl√¶der sig til:

- F√łrst skal der lyde et stort tillykke til Maria og Jeppe, men jeg vil da v√¶re √¶rlig og sige, at jeg meget gerne havde set Maria p√• banen i for√•ret. Da vi indgik aftalen med Maria, var jeg godt klar over, at familiefor√łgelse kunne blive et emne.

- At graviditeten kommer i forbindelse med Marias korsbåndskade, synes jeg bare, er god timing. At vi ikke skal undvære Maria ad to omgange, og desuden får genoptræningen af knæet og den belastede ankel ekstra tid, siger Niels Agesen.

Kronjyderne indtager lige nu 10.-pladsen i ligaen og ligger dermed til nedrykningsspil efter 13 kampe.

Maria Fisker har spillet 96 landskampe og var senest med i Klavs Bruun J√łrgensens landsholdstrup ved VM sidste √•r.