Håndbold

Århus smed firemålsføring på fire minutter i vild afslutning

Århus Håndbold havde så godt som sikret sin første sejr i fem kampe, men faldt sammen i kampens afslutning.

Da Århus' ligatopscorer Nikolaj Læsø med fire minutter tilbage på haluret kastede bolden ned i et tomt TTH-mål, var Århus foran med 31-27 og havde så godt som sikret sig de to point.

Men så gik det fuldstændig galt for hjemmeholdet, der inden kampen blot havde fået ét point i fire kampe.

Det er bare dårligt af mig. Jeg taber bare kampen for holdet i dag

Nikolaj Læsø, Århus Håndbold

To hurtige TTH-scoringer bragte spændingen tilbage i kampen, og samtidig brændte Århus chancer for at lukke kampen.

Alligevel lignede det igen to sikre point, da målvogter Jens Fredsgaard med halvandet minut tilbage reddede et frit skud fra Kasper Emil Kildelund og holdt aarhusianerne på en tomålsføring.

Men to angreb i træk klokkede Nikolaj Læsø i det. Først reducerede TTH, og med fem sekunder tilbage udlignede Jonas Porup til 31-31.

- Det er bare dårligt af mig. Jeg taber bare kampen for holdet i dag. Der er ikke så meget andet at sige til det, siger Nikolaj Læsø til TV 2 SPORT.

- Jeg skylder en kæmpe undskyldning. Det er ringe. Jeg ved ikke, hvad jeg lavede i de sidste to angreb. Jeg taber bolden i det ene og brænder et skud. Så kan man diskutere, om der er frikast. Det ved jeg ikke, om der er, men det er bare ringe af mig.

Læsø blev sit holds topscorer med syv mål - det samme antal som TTH's Magnus Bramming.

Århus fik en flot start på sæsonen med fem sejre i seks kampe, men nu skal vi helt tilbage til den 29. september for at finde den seneste Århus-sejr.

Pointet betyder dog, at Århus nu har fire point ned til niendepladsen. Ottendepladsen er den sidste placering, der giver adgang til slutspillet. Århus har 12 point efter 11 kampe.

TTH er nummer fire i ligaen med 14 point.

Århus-TTH 31-31 (18-15)

  • Århus:  Nikolaj Læsø 7, Sebastian Henneberg 6, Jonas Langerhuus 4, Anders Martinusen 4, Fredrik Schilling 4, Nikolai Vinther 3, Tobias Møller 2, Torben Petersen 1
  • TTH:  Magnus Bramming 7, Kasper Kildelund 6, Jonas Porup 5, Lars Mousing 4, Peter Balling 3, Jac Karlsson 2, Viktor Östlund 2, Vignir Svavarsson 1, Kay Smits 1
  • Udvisninger: Århus 4, TTH 4
Meget mere håndbold på TV 2 og TV 2 SPORT de kommende dage.