Håndbold

Norsk landsholdsspiller fortsætter i Esbjerg

Sanna Solberg er så glad for at spille for Team Esbjerg, at hun har forlænget sin kontrakt med pokalvinderne.

Esbjerg-træner Jesper Jensen kan strege et vigtigt punkt på sin dosmerseddel.

Det er nemlig lykkedes ham og Team Esbjerg at forlænge kontrakten med klubbens norske venstrefløj Sanna Solberg. Landsholdsspilleren fortsætter i Esbjerg frem til udgangen af juni 2021.

- Sanna er et kæmpefundament for vores måde at spille håndbold på. Hun dækker flere pladser i forsvaret og giver dermed rum til mere excentriske spillere, Estavana Polman og Kristina Liscevic, som har større offensive end defensive kvaliteter, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Sanna Solberg kom til Team Esbjerg fra Larvik i sommeren 2017. Hun var med til at vinde klubbens første pokaltitel et halvt år senere, og nu håber hun på at spille sig til mere hæder i den røde trøje.

- Jeg trives fantastisk godt med både medspillere, trænere og alle omkring holdet, og jeg ser ingen grund til at forlade en klub, hvor jeg har det så godt. Team Esbjerg har en målsætning om at tilhøre toppen af dansk håndbold og at spille Champions League, og det er også vigtige mål for mig, siger Sanna Solberg i en pressemeddelelse.

Sanna Solberg har spillet 12 ud af de 13 ligakampe i denne sæson. Hun har scoret 28 mål på 42 afslutninger for Esbjerg, der ligger nummer tre i ligaen.

Sanne Solberg er desuden udtaget til den norske EM-trup sammen med klubkammeraterne Vilde Ingstad og Marit Røsberg Jacobsen.