Håndbold

GOG-fløj leverede spektakulært skud: - Jeg har trænet det i mange år

GOG's Odinn Rikhardsson stod for kampens detalje i kampen mod Skanderborg lørdag eftermiddag.

Der er mange måder at score på, når man er alene med målmanden, og det bekræftede GOG’s Odinn Rikhardsson lørdag eftermiddag.

Kun Skanderborg-målmand Kristoffer Laursen stod ved stillingen 9-8 til GOG i første halvleg i vejen for en potentiel scoring, og hurtigt skulle det vise sig, at han var chanceløs, da den 20-årige islænding viste prøver på bemærkelsesværdig teknik i skudøjeblikket.

Med stor styrke sprang GOG-fløjen ind i feltet, og da han nærmede sig Skanderborg-målmanden, fandt han et skud bag om ryggen frem, som ikke bare snød målmanden, men de fleste i ’Orangeriet’.

- Jeg syntes, det var et godt skud, fordi målmanden fulgte min hånd. Det er et normalt skud for mig.

- Jeg træner det, og har trænet det i mange år, siger en lettere uimponeret Odinn Rikhardsson til TV 2 SPORT efter kampen.

Imponerede blev TV 2 SPORTs kommentatorer, Thomas Kristensen og Bent Nyegaard, som begge brød ud i latter af bare beundring.

- Jeg tror ikke, han kan lade være, lød det fra håndboldekspert Bent Nyegaard, som godt kunne se det smarte i afslutningen.

- Han springer så meget ind på Kristoffer Laursen, at det faktisk er svært at score med en normal afslutning. Så vælger man bare den her.

Odinn Rikhardsson lavede tre mål i kampen på dobbelt så mange forsøg. Det var dog ikke nok for GOG, som tabte 29-33.