Håndbold

Skadet Møllgaard spændt på dommen - ekspert er 'meget bekymret'

Henrik Møllgaard måtte udgå af mandagens ligakamp mod Aarhus Håndbold. Nu skal landsholdsspilleren scannes for at fastslå skadens omfang.

Aalborg Håndbold kravlede mandag op førstepladsen i herrernes håndboldliga efter en sejr på 27-23 over Aarhus - men de nordjyske nyheder var ikke udelukkende positive. 

12 minutter inde i kampen væltede Aarhus' Sebastian Henneberg nemlig ned over Henrik Mølgaards højre ben efter en afslutning, hvorefter landsholdsspilleren fik et vrid i knæet. 

Møllgaard forsøgte at spille videre, men allerede efter få sekunder måtte han opgive og humpe ud på bænken, hvor han tilbragte resten af kampen.  

- Jeg stod nok på lidt stive ben til, at det blev rigtig godt. Jeg nåede lige at blive bange, siger Henrik Møllgaard til TV 2 SPORT. 

- Jeg er glad for, jeg ikke skulle ind og spille igen, og så er jeg spændt på at se, hvad dommen siger - er der tale om et par dage eller et par uger, siger Aalborg-spilleren videre. 

Henrik Møllgaard har spillet samtlige kampe for Aalborg i denne sæson, men nu skal en scanning vise, om han også kommer til at spille nordjydernes kommende kamp mod SønderjyskE.

Ekspert er bekymret for Møllgaard

Forsvarsspecialisten har i løbet af sin karriere spillet 131 landskampe og været med til alle slutrunder siden 2013.

Derfor kan TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard ikke lade være med at tænke på, om skaden kan få konsekvenser for den kommende VM-slutrunde i januar, hvor spilleren har en stor rolle på landstræner Nikolaj Jacobsens hold.

- Jeg hader at se sådan noget. Jeg er meget bekymret, da Nikolaj Jacobsen har givet Henrik Møllgaard en helt afgørende rolle på det danske herrelandshold, siger Bent Nyegaard. 

Landsholdsspilleren fortalte umiddelbart efter kampen, at de ville kigge på skaden mandag aften, og at han formentlig skal scannes tirsdag. 

Henrik Møllgaard skiftede i sommerpausen den franske storklub PSG ud med Aalborg Håndbold.