Håndbold

TV-seer undrede sig med god grund over detalje på topscorers trøje

Hverken kampens kommentatorer eller Nordsjællands topscorer, Johan Meklenborg, kunne umiddelbart svare på, hvorfor hans rygnummer var blevet grønt.

Liga- og Nordsjælland-topscorer Johan Meklenborg tiltrak sig endnu en gang stor opmærksomhed, da han scorede otte mål i gæsternes 26-34-nederlag ude mod GOG.

I tirsdagens ligakamp var det dog ikke kun benovelse over de mange mål, men også en undren, der fyldte hos TV-seeren Malene Bak Jørgensen. Hun ville gerne have svar på, hvorfor Meklenborgs rygnummer var grønt, når de andres var hvide?

TV 2 SPORTs håndboldkommentatorer måtte dog hurtigt melde pas fra deres plads på tribunen.

  • Claus Møller Jacobsen: Ved du det, Thomas?
  • Thomas Kristensen: Nej, det gør jeg ikke.
  • Claus Møller Jacobsen: Jeg ved det heller ikke. Men det er da fuldstændig rigtigt.
  • Thomas Kristensen: Måske fordi han er MVP, Most Valuable Player (mest værdifulde spiller)?

I første omgang blev det ved det ukvalificerede bud, men efter kampen var det naturligvis oplagt at spørge hovedpersonen selv, da han var færdig med at evaluere kampen.

En seer spurgte under kampen, hvorfor alle dine holdkammerater løber rundt med hvide numre på trøjerne, og du løber rundt med en anden type farve på nummer 24...

- Jeg har ingen idé. Vi kom bare ud i omklædningsrummet inden kampen, og vores holdleder havde lagt trøjerne frem, som han altid gør. Så var mit nummer grønt og de andres hvide. Jeg ved ikke hvorfor, det må du spørge holdlederen om, lød det med et smil fra Nordsjællands Johan Meklenborg.

Undren var ligeledes stor i resten af Nordsjælland-lejren, der ikke anede, hvad der lige var sket, da de aldrig har spillet med grønne numre før.

Den indlysende og mest plausible forklaring blev dog, at Meklenborgs trøje måtte være endt i tøjvask sammen med de lysegrønne trøje, som sjællænderne også spiller i.

Dermed blev TV-seeren Malene Bak Jørgensen forhåbentlig en lille smule klogere, selvom ingen kunne give et endegyldigt svar på det mysterium, hun selv startede i spørgsmålstråden på Facebook-siden TV 2 Håndbold.

I modsatte ende af banen gav GOG noget uventet debut til U18-målmanden Svend Rughave. En debut, der også kostede i bødekassen for den blot 17-årige målvogter. Det kan du læse mere om her: