Håndbold

Sønderjysk triumf stoppet i absolut sidste sekund

SønderjyskE var på vej mod en meget overraskende sejr på udebane over BSV, da hjemmeholdet blev reddet af haluret.

Sjældent er et hold blevet reddet så tydeligt at et båthorn, som BSV blev det torsdag aften.

Hjemme mod SønderjyskE kunne BSV’erne intet gøre, da Frederik Ladefoged kastede den sidste afslutning mod mål ved stillingen 30-30. Bjerringbro-Silkeborg havde taget målmanden ud for at spille kampens sidste angreb i overtal, men de mistede bolden, og derfor kunne SønderjyskE hente en højst overraskende sejr.

Retningen fejlede intet. Bolden var på vej mod midten af det tomme mål, og så lød det på én gang frelsende og frustrerende båthorn. 

BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT.

Bolden røg i nettet under et sekund efter, at tiden var gået. Derfor talte scoringen ikke, og således endte kampen mellem BSV og Sønderjyske 30-30.

- Jeg er en lille smule skuffet, men jeg har også lige haft 10 minutter til at tænke det hele igennem. Så jeg er sindssygt stolt af holdet – men når det er sagt, så havde jeg jo selv to store chancer i det sidste minut. Vi havde mulighederne i dag, men et point er ganske udmærket i Silkeborg, siger Frederik Ladefoged til TV 2 SPORT.

Skuffelse i begge lejre

Det var Sønderjyskes første point mod BSV i fire år, og trods den særlige afslutning fylder skuffelsen mere end lettelsen blandt værterne.

- Jeg er mest skuffet. På hjemmebane går vi altid efter to point, men med et par minutter igen var vi nede med to mål. Det var et stærkt comeback, og nogle gode redninger af Kasper Larsen, der gav os muligheden til sidst. Desværre udnyttede vi det ikke, siger Nikolaj Øris.

Pudsigt nok sluttede første halvleg af kampen også med et skud mod et tomt mål, hvor tiden lige netop nåede at gå. Det var dog BSV, der blev ’snydt’ for et mål – og således delte de to hold også på den konto.

- Inden kampen havde jeg solgt den for et point, siger SønderjyskEs Christian Jensen.

- Jeg tror, det giver en masse selvtillid til vores trup. Vi tabte til Mors-Thy på hjemmebane i fredags, så jeg tror, det her giver et kæmpe boost til de næste kampe.

I torsdagens anden ligakamp vandt Mors-Thy 26-22 hjemme over Skanderborg.

Du kan se begge annullerede mål øverst i artiklen.