Håndbold

Bundholds udligning i sidste sekund 'burde aldrig have været anerkendt'

TMS Ringsted og Lemvig-Thyborøn spillede 30-30 i et intenst opgør mellem de to nederste hold i ligaen.

Michael Riis sikrede TMS Ringsted et yderst vigtigt point i håndboldligaen.

Lørdag eftermiddag var det midtsjællandske hold på besøg hos Lemvig-Thyborøn, og der var spænding helt til sidste sekund i opgøret mellem de to nederste hold i tabellen.

Tiden var løbet ud, da Riis fik lov til at tage et frikast med stillingen 30-29 til hjemmeholdet. Ringsted-spilleren kastede sig ud til sin højre side og snød spillermuren og målmanden foran ham. En udligning, der gav stor jubel hos de grønblusede spillere.

Men TMS Ringsted burde slet ikke have fået et point med fra kampen. TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard mener klart, at der blev begået en fejl af dommerne.

- Det er en fuldstændig vild afslutning. Du kan se meget tydeligt, at det mål burde aldrig have været anerkendt. Han er overtrådt i alle henseender. Det er helt håbløst, lød det fra Bent Nyegaard, da frikastet blev blev vist i replay.

'Som at få to point'

Michael Riis fik efter kampen selv mulighed for at forklare den sidste situation i kampen.

- Der står en stor rød mur, og jeg overvejer at sende den mellem benene, men så tænker jeg, at jeg trækker ud, og så må vi se, hvad der sker.

Bent Nyegaard mener, at der er overtrådt. Hvad siger du selv?

- Det har jeg hørt før, men det bliver aldrig dømt, sagde TMS Ringsted-spilleren til TV 2 SPORT.

Lemvig-Thyborøn-målmand Jesper Sørensen ærgrer sig over, at han ikke fik reddet den sidste bold.

- Jeg står og forventer, at han skyder henover muren, og det burde jo ikke kunne lade sig gøre, at han kan skyde uden om den, men han læner sig så langt til siden, at det kan lade sig gøre. Desværre, fortalte han.

Ringsteds cheftræner, Christian Dalmose, understreger, hvor vigtigt det ene point var.

- Det er som at få to point det her. Vi er meget stolte og glade for det. Jeg synes, vi havde fortjent mere, men vi skal være meget glad for det ene, siger han.

TMS Ringsted, Nordsjælland og Lemvig-Thyborøn ligger på de tre nederste pladser i ligaen. De har alle seks point efter 12 kampe.