EM håndbold

Dansk landstræner endte med at grine af sin egen timeout

Kim Rasmussen gav lidt at smile af, da den danske træner for Ungarn forsøgte sig med ungarsk under en timeout i nederlaget til Holland.

Ungarns danske træner Kim Rasmussen overraskede lørdag eftermiddag under en timeout.

Her forsøgte Rasmussen sig nemlig med en kombination af engelsk og så ungarsk, hvilket også til sidst fik ham selv til at grine.

- Timeoutene foregår på et mix af sprog.

- Jeg skal selvfølgelig også passe lidt på, for hver gang jeg siger noget forkert, ender det med at blive noget med en seksuel undertone. Jeg rammer åbenbart altid de ord, der betyder noget i den forbudte verden. Jeg synes kun, det er sjovt, og jeg prøver at gøre mit bedste, fortalte Kim Rasmussen til TV 2 SPORT efter nederlaget til Holland.

Men selvom det ikke går helt uden problemer for Kim Rasmussen at veksle mellem engelsk og ungarsk, har han ikke tænkt sig at stoppe.

- Jeg synes, det er meget vigtigt, at jeg også er i stand til at smile under timeouts, så jeg forsøger mig lidt på ungarsk, for der er et par spillere, der ikke er så gode til engelsk.  

- Jeg forsøger mig lidt med de nøgleord, som de bruger, men det er lidt i mix og afhænger af situationen, vi er i. Men jeg skal også udvikle mig og lære, sagde han til TV 2 SPORT.

Kim Rasmussen og det ungarske landshold gav Holland overraskende meget modstand i landenes første opgør ved EM. Gennem store dele af første halvleg førte Ungarn, men Holland trak fra til sidst i opgøret. Kampen endte 28-25 til Holland.

Næste mulighed for at opleve Kim Rasmussen jonglere mellem ungarsk og engelsk er mod Kroatien på mandag. Det opgør kan du se på TV 2 PLAY.