EM håndbold

- Har drømt om det, siden jeg var en lille pige, siger 'bedste' dansker

Kristina Jørgensen var en af de bærende kræfter, da Danmark vandt 28-21 over Polen i den anden gruppekamp ved EM.

Danmark vandt en knusende sikker sejr, da holdet stod over for Polen i anden anden EM-gruppekamp.

En, der havde stor andel i den sejr, var Kristina Jørgensen.

I den første gruppekamp blev hun hevet ud efter seks minutter af kampen på grund af to udvisninger, men i søndagens kamp blev hun officielt kåret til kampens bedste spiller.

- Det betyder rigtig meget. Det er fedt at være inde i turneringen nu og klart en stor forløsning. Alle på holdet gjorde det godt både i forsvaret og i angreb. Så det er godt at være en del af det her hold.

I første kamp blev du rørt. Er du også det?

- Ja, det er jeg stadig. Det er fedt at spille i en kæmpe kulisse. Det er det, jeg drømte om, siden jeg var en lille pige, siger hun til TV 2 SPORT.

Holdkammeraten Trine Østergaard roser også Kristina Jørgensen for at komme så godt igen efter hendes skuffende første kamp.

- Hun er lavet af noget helt specielt. Hun er en mega sej pige, og en, der ikke er bange for at gå forrest. Jeg har kæmpe respekt for hende. Jeg synes bare, hun er mega sej, lyder de rosende ord.

Kristina Jørgensen blev topscorer med seks mål i den danske sejr på 28-21 over Polen. 

I næste runde mødes Danmark og Serbien i det, der tyder på en gruppefinale. Polen møder Sverige og skal have point for at kvalificere sig til mellemrunden.

Få overblikket over stillingen i grupperne her.