EM håndbold

Klavs Bruuns gestus imponerede dansk stjerne: - Jeg elsker det

Da Klavs Bruun Jørgensens navn blev råbt op i optakten mod Sverige, kvitterede han kreativt som følge af en aftale med Anne Mette Hansen.

Se Danmark-Polen søndag klokken 15 på TV 2 og TV 2 PLAY

- Hold kæft, det er verdensklasse! Haha, det er konge. Jeg elsker det.

Begejstringen er ikke til at tage fejl af, da TV 2 SPORT inden landsholdets træning viser landsholdsprofilen Anne Mette Hansen en video af landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

I klippet ser man en landstræner med et intenst blik åbne sine arme under den franske halspeakers navneopråb inden EM-åbningskampen mod Sverige.

- Det er sådan en intern ting med den måde, han lige hilser på. Jeg vil gerne have ham til at hilse på en forskellig måde hver gang, forklarer hun.

Få øjeblikke inden havde den danske landstræner faktisk skuffet Anne Mette Hansen, da han først kvitterede med den klassiske hilsen med den ene hånd i vejret.

Men så fik han øjenkontakt med venstrebacken, og her gik det op for ham, at han måtte levere en feberredning.

- Anne Mette Hansen forventer, at jeg laver en eller anden ny hilsen, hver gang jeg bliver præsenteret. Og så glemte jeg det. Eller... det vil sige, at hun kiggede skuffet på mig, fordi jeg bare stak hånden i vejret. Og så fik hun en hilsen, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Det hele gik altså op i en højere enhed både før og under kampen, som Danmark som bekendt vandt med 30-29 på en redning i sidste øjeblik af Sandra Toft. Men mere vil have mere, og med en kamp klokken 15 søndag mod Polen er der lagt pres på landstræneren.

Hvad skal han gøre mod Polen?

- Jeg har overvejet, om jeg skal vise ham en dans eller sådan noget. Eller stå på hænder. Men den ved jeg ikke, om han er med på, siger en storsmilende Anne Mette Hansen.