EM håndbold

Tårevædet Mørk måtte udgå - frygter at være færdig ved EM

Den norske fløjspiller Thea Mørk, der til daglig spiller i København Håndbold, er formentlig ude af EM efter to kampe.

Se alle EM-kampe direkte på TV 2 PLAY

Thea Mørk forventer at være færdig ved EM. Det fortæller den norske fløj til TV 2 SPORT.

Frygter du, det er forbi for dig ved det her EM?

- Ja. Det kunne egentlig ikke være kedeligere, lyder det fra den norske fløjspiller.

Thea, der er tvillingesøster til Nora Mørk, som ikke er med ved EM, har døjet med en skade op til slutrunden, men blev alligevel udtaget og troede egentlig, hun var problemerne kvit.

Men efter fem minutter på banen i kampen mod Tjekkiet måtte venstrefløjen udgå, og ifølge norske medier tog det så hårdt på Thea Mørk, at hun ikke kunne holde tårerne tilbage, da hun tog plads på bænken.

- Siden søndag har jeg haft et eller andet i mit baglår, som, jeg troede, var helt fint, men det er det tydeligvis ikke. Lige nu er det vældig dårligt, forklarer hun over for TV 2 SPORT.

Efter 23 minutter af EM-kampen mellem Tjekkiet og Norge måtte Thea Mørk forlade banen. Video: TV 2 SPORT

Erstatning allerede ankommet

Også Norges landstræner, Thorir Hergeirsson, erkender, at slutrunden ser ud til at være slut.

- Det er vældig trist, men det så ikke godt ud. Jeg er bange for, det betyder nogle uger ude. EM er definitivt i fare, siger islændingen til VG.

Af samme opfattelse er landsholdslæge Nils Ivar Leraand, der ifølge norsk TV 2 ser et EM-farvel som sagens 'sandsynlige udgang'.

Det norske landshold har allerede en erstatning klar. Den tidligere TTH Holstebro-fløj Camilla Herrem stødte til Norges EM-trup tidligere mandag

Selvom Norge måtte undvære 27-årige Thea Mørk, der til daglig spiller i København Håndbold, besejrede de forsvarende europamestre Tjekkiet med cifrene 31-17 og har dermed to point efter to kampe.