Håndbold

Islandsk træner-kandidat på besøg i Skjern

Patrekur Johannesson har ifølge TV 2 SPORTs oplysninger været i Skjern til en indledende snak om trænerjobbet i den danske mesterklub

En af Danmarks korteste gågader får snart en ny fodgænger. Skjern Håndbold er nemlig i fuld gang med rekrutteringen af en ny træner til byens danske mesterhold, efter Ole Nørgaard og Henrik Kronborg tidligere på efteråret meddelte, at de stopper i klubben til sommer.

Og det kan blive islandske fødder, der kommer til at trave op og ned af torvet forbi Skjern Bank.

En af kandidaterne til jobbet, islandske Patrekur Johannesson, har ifølge TV 2 SPORTs oplysninger tirsdag været forbi den vestjyske købstad.

Islændingen er lige nu en af flere mulige kandidater, som for tiden bliver set an af klubben – og omvendt. Det erfarer TV 2 SPORT.

Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, ønsker ikke at forholde sig konkret til oplysningerne om Patrekur Johannessons besøg i Skjern.

- Jeg kommenterer aldrig på navne, siger han.

Men han fortæller, at arbejdet med at finde en ny træner skrider stille og roligt fremad.

- Vi er godt i gang med at få kendskab til markedet. Så må vi efterfølgende se, hvordan vi får kabalen til at gå op, siger han.

Johannesson, tidligere islandsk landsholdsspiller, er aktuelt landstræner for Østrig, som han har styret siden 2011. Før det var han træner i islandske Stjarnan gennem en årrække før en enkelt sæson i tyske Emsdetten.

Som spiller optrådte han mere end 200 gange for det isklandske landshold og spillede i både tysk og spansk håndbold.

TV 2 SPORT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Patrekur Johannessen selv.

Skjern Håndbold, der er regerende dansk mester, har haft svært ved at finde sidste sæsons gode spil i dette efterår. Vestjyderne ligger lige nu nummer otte i Herre Håndbold Ligaen med 14 point efter 14 kampe.