- Jeg begyndte selv at græde, siger stjerneafløser om Mørks farvel

Det gjorde ondt på Camilla Herrem, at Thea Mørk måtte udgå efter fem minutter mod Tjekkiet.

Se alle EM-kampe direkte på TV 2 PLAY

I Norges anden gruppekamp ved EM nåede Thea Mørk kun fem minutter på banen, inden hun måtte udgå med en skade. Det gik lige i hjertekulen på den norske fløjspillers afløser.

- For at være ærlig begyndte jeg selv at græde. Det var hårdt at se på, for jeg ved, hvor meget hun har arbejdet for at komme med, fortæller Camilla Herrem til NRK.

Herrem, der har en fortid i TTH Holstebro, landede i Frankrig mandag, hvor hun tilsluttede sig den norske EM-trup. 

Tirsdag kom det frem, at Thea Mørk er færdig ved slutrunden, og derfor er der allerede onsdag, hvor Norge møder Rumænien, udsigt til spilletid for Camilla Herrem.

- Jeg er altid klar til at spille slutrundekampe, selvom jeg ikke har spillet på det her niveau i noget tid. Det er bare trist, at det sker på den måde, siger hun om situationen.

En energisk 'tændblok'

Norges landstræner, Thorir Hergeirsson, satte ord på Thea Mørks farvel under holdets pressemøde tirsdag.

- Det var en enkel beslutning af medicinske grunde, men det er kedeligt og vældig trist. Hun har arbejdet ekstremt hårdt på at komme med og har haft et flot efterår i København Håndbold (klubhold, red.) og i Champions League, men hun har desværre været uheldig, lød det fra islændingen.

Over for TV 2 SPORT udtrykte Thea Mørks holdkammerater deres medfølelse.

Heidi Løke- Thea var absolut pladsen værdig, for hun har gjort det godt på både klub- og landshold. Det er utrolig synd for hende, at hun døjer med den skade, men nu er Camilla kommet ind, og vi ved, hvad hun står for. Hun har været god for Norge i mange, mange år, har vældig meget at bidrage med, og hun er en tændblok med masser af energi.

Sanna Solberg: - Det er virkelig trist for Thea, for hun har glædet sig til mesterskabet og gjort alt for at blive klar. Nu, hvor det ikke går, er jo bare utrolig glad for, vi har en god erstatning i Camilla. Jeg kan virkelig godt lide begge, så det gør ingen forskel, hvem der er med. De skaber energi på hver sin måde.

Selv satte Thea Mørk ord på sin situation umiddelbart efter kampen mod Tjekkiet, som Norge vandt stort.

Du kan se det norske landshold i aktion mod Rumænien onsdag klokken 21 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.