Norges Thea Mørk er færdig ved EM

Fløjspilleren Thea Mørk nåede kun fem minutter spilletid ved EM i Frankrig, før hun måtte udgå med en skade. Nu er hun meldt ude af slutrunden.

27-årige Thea Mørk, der er tvillingesøster til stjernen Nora Mørk, er færdig ved EM. Det bekræfter landstræner Thorir Hergeirsson tirsdag formiddag på holdets pressemøde.

- Det var en enkel beslutning at tage ud fra en lægefaglig vurdering. Men det er vældig trist og kedeligt. Thea har arbejdet ekstremt hårdt for at komme med og har været god i København i løbet af efteråret. Men det viste sig ikke at holde, siger landstræneren ifølge VG.

Nordmanden nåede kun fem minutter på banen i anden gruppekamp mod Tjekkiet, efter hun havde siddet over i nederlaget mod Tyskland netop med en skade.

Allerede efter kampen gav hun udtryk for over for TV 2 SPORT, at det meget vel kunne være slut.

Frygter du, det er forbi for dig ved det her EM?

- Ja. Det kunne egentlig ikke være kedeligere, lød det fra den norske fløjspiller, der nu definitivt er dømt ude af turneringen, efter hun er løbet ind i problemer med en gammel lårskade.

Thea Mørk har formentlig spillet sin sidste kamp ved EM. Video: TV 2 Sport

Det norske landshold har allerede en erstatning klar. Den tidligere TTH Holstebro-fløj Camilla Herrem stødte til Norges EM-trup tidligere mandag. Hun er klar til en afgørende gruppekamp mod Rumænien onsdag.

- Camilla er i god form, men hvordan hun klarer det på dette niveau, det får vi svar på i morgen. Men jeg tror på, at formen er god, siger landstræner Thorir Hergeirsson ifølge NRK.

Du kan se Norge-Rumænien direkte på TV 2 SPORT onsdag klokken 21