EM håndbold

Norsk stjerne skal undvære sin nyfødte: - Jeg savner ham allerede

Det var ambivalent for den tidligere TTH Holstebro-spiller Camilla Herrem at slutte sig til den norske EM-trup.

Det er ikke mere end fem måneder siden, Camilla Herrem blev mor.

Mandag blev hun indkaldt, og mod forventning er hun nu blevet en del af det norske landshold, der i øjeblikket forsøger at forsvare EM-titlen fra 2016.

Over for TV 2 SPORT indrømmer Herrem, at det bliver - og allerede er - svært at undvære den lille ny.

- Det bliver anderledes, og vi har ikke haft chance for at snakke så meget om det, for det hele er sket så hurtigt, forklarer den norske fløjspiller.

- Jeg var på facetime med ham lige før, så jeg savner ham allerede. 

Kan han komme herned?

- Ja, det er der chance for, så vi må sætte os ned og snakke om, hvordan vi skal gøre det. Jeg rejste samme dag, som jeg fik at vide, jeg skulle ind i truppen, så det var meget pludseligt.

'Vældig stor forskel'

I den norske EM-lejr fungerer Camilla Herrem som erstatning for Thea Mørk, der for nylig måtte rejse hjem som følge af en skade.

- Det er ganske dejligt at være her, men det er en vældig stor forskel fra at sidde hjemme i Sola og forberede mig på kamp, fortæller Herrem, der forberedte sig til et opgør i den norske 1. division, inden hun blev ringet op af den norske landstræner.

Den 32-årige fløjspiller gjorde comeback i klubben bare seks uger efter, hun i sommer fødte sønnen Theo. Et comeback er der også tale om for Camilla Herrem i landsholdssammenhæng.

Det er nemlig et år siden, hun sidst spillede en landskamp. Men det er hun ikke så bekymret for.

- Jeg har været i det her game i vældig mange år, så jeg ved, hvad der skal til, lyder det.

Herrem vandt OL-guld med det norske landshold i London i 2012. Hun er verdensmester anno 2011 og 2015 samt fire gange EM-guldvinder med Norge ved slutrunderne i 2008, 2010, 2014 og 2016.

Du kan se, om Camilla Herrem kommer på banen for det norske landshold fredag klokken 21. Her spiller Norge første mellemrundekamp mod Ungarn, og opgøret vises på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.