EM håndbold

- Det er sgu ikke synd for os, siger 'smadret' Klavs Bruun

Nederlaget til Rusland gjorde ondt på landstræneren, der ikke havde nogen undskyldninger for de mange danske fejl.

- Det gør sgu ondt på mig. Jeg er smadret. Vi knokler røven ud af bukserne for at få det bedste ud af det, og så ender vi her.

Klavs Bruun Jørgensen lagde ikke skjul på, at han var frustreret, efter hans hold havde tabt stort til de olympiske mestre

- I starten af anden halvleg laver vi nogle utilgivelige tekniske fejl, og det går bare ikke, for så er vi pludselig bagud med syv-otte mål. Når man møder Rusland, så er løbet kørt. Det er de alt, alt for gode til, sagde den danske landstræner, der ikke ville påtage sig offerrollen.

- Det er sgu ikke synd for os. Gud fanden er det ej. Vi kan ikke tillade os at kyle bolden ud over sidelinjen, for så ligger den oppe i vores mål med det samme. Vi skal have noget mere hår på brystet og mellem tænderne.

Danmark tabte kampen med 11 mål, og Klavs Bruun var heller ikke sen til at rose det russiske holds kvalitet.

- Rusland plejer jo ikke at være flyvende ved EM, men de spiller eddersprøjtme flot håndbold. Alle Anna Vyakhirevas finter sidder lige i skabet. Hun har den rigtige afstand, de rigtige bevægelser, og så kan hun spille den ud til Yulia Managarova på fløjen, som scorer på alt, hvad hun har.

Nederlaget på 21-32 betyder, at Danmark er uden chance for at nå semifinalen og spillet om medaljer ved EM. Nu er målet i stedet at erobre tredjepladsen i mellemrunden, som kan være gavnlig med øje på OL i 2020.