EM håndbold

Højlund misser træning efter hård tackling

En hård russisk tackling mandag aften sidder stadig i kroppen på Mie Højlund tirsdag, og derfor trænede hun ikke med til holdets træning.

Danmarks sidste træning inden mellemrundekampen mod Montenegro blev afviklet uden deltagelse af bagspilleren Mie Højlund, der sunder sig efter en russisk svinestreg mandag aften.

Her fik den danske slutrundedebutant en hård medfart, da Antonina Skorobogatchenko kompromisløst sendte hende i gulvet og modtog det røde kort.

Mie Højlund lå og ømmede sig i gulvet i en rum tid, inden hun selv gik fra banen. Nogle minutter efter tacklingen løb Odense-spilleren på banen igen, men dagen efter sidder tacklingen stadig i kroppen.

- Jeg har det bedre, end jeg troede, jeg ville have det. Og i går i faldet mærkede jeg faktisk ikke, at min skulder bliver ramt. Men den er lidt irriteret i dag, og jeg tror ikke, det er noget alvorlig, men vi sparer den lidt, sagde Mie Højlund til TV 2 SPORT inden tirsdagens træning.

Hun har tidligere lidt af skulderskader, som blandt andet kostede hende VM sidste år. Ligesom hun normalt også træner med skulderbind.

Onsdag eftermiddag møder Danmark Montenegro den måske sidste kamp ved EM i Frankrig.

Danskerne kommer ind til kampen med tre nederlag i streg og derfor en stor lyst til at vise, at de er i stand til at rejse sig. Derfor er tirsdagens oversidder heller ikke villig til at gå glip af kampen.

- Jeg føler, at jeg kender min skulder ret godt, og jeg tror ikke, det er noget, der kommer til at forhindre mig i at spille i morgen. Jeg har en følelse af, at noget der godt kunne blive forværret, hvis jeg træner i dag. Men jeg tror, at skulderen har godt af en pause, siger Mie Højlund.

Danmark spiller mod Montenegro for at holde liv i håbet om en femteplads ved slutrunden klokken 15.45 på TV 2 og TV 2 PLAY.