Håndbold

Slag gjorde landsholdsspiller bange - sad ude resten af kampen

En forpint Niclas Kirkeløkke måtte forlade banen i første halvleg af opgøret mod Bjerringbro-Silkeborg.

Det så på ingen måde godt ud, da Niclas Kirkeløkke kom til skade i første halvleg af ligakampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

GOG-profilen skar en grimasse og tog plads på bænken. Her blev han løbende tilset, og han kom slet ikke i spil i anden halvleg af opgøret. Efter kampen forklarede Kirkeløkke til TV 2 SPORT, at han havde mærket noget i knæet.

- Jeg landede ned på det og fik et slag. Efter det havde jeg slet ikke styr på det. Det var som om, det var lammet hele vejen igennem.

Den 24-årige højre back er iblandt de 28 spillere, landstræner Nicolaj Jacobsen har udtaget til VM-slutrunden, der bliver spillet delvist på dansk grund i januar. Tidspunktet er derfor kritisk.

Men selvom Kirkeløkke tilbragte anden halvleg på bænken, er han fortrøstningsfuld.

- Vi tror ikke, det er så slemt, så det var mest en sikkerhedsforanstaltning, fordi jeg ikke havde styr på knæet. Det virker heldigvis ikke til at være noget, men jeg var da lidt bange, lød det fra GOG-profilen, der skifter til en tysk topklub efter sæsonen.

Cheftræner Nicolej Krickau glædede sig over, at Kirkeløkkes afløser på højre back, 21-årige Jon Lindenchrone Andersen, gjorde en god figur.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, hvis vi skal undvære Niclas, men jeg er rigtig glad for at se Jon gøre det rigtig godt, siger han til TV 2 SPORT.

Trods fraværet Niclas Kirkeløkke i anden halvleg vandt GOG 24-19 ude mod BSV. Med resultatet øger den fynske klub forspringet på ligaens andenplads.