Skadet Kirkeløkke misser VM

GOG's Niclas Kirkeløkke har revet korsbåndet over og kommer dermed ikke med til VM for Danmark.

Det så ikke dramatisk ud, da Niclas Kirkeløkke måtte udgå med en skade mod Bjerringbro-Silkeborg i lørdags. Bagspilleren var på vej til at stige til vejrs, da han pludselig lod sig falde ned igen. Men hans ansigtsudtryk var ikke til at tage fejl af. Det gjorde ondt.

- Jeg landede ned pĂĄ knæet og fik et slag. Efter det havde jeg slet ikke styr pĂĄ det. Det var som om, det var lammet hele vejen igennem, sagde Kirkeløkke, der tog plads pĂĄ bænken resten af kampen.

Fredag fik Kirkeløkke den endelige dom. Det var dårligt nyt.

Niclas Kirkeløkke har sprunget det bagerste korsbĂĄnd i venstre ben, og kan dermed se frem til en længere pause. Det bekræfter GOG over for TV 2 SPORT.

- Det betyder, at han er ude af VM desværre, og at han nok vil være ude i et halvt ĂĄr. Han er selvfølgelig knust, og det er vi selvfølgelig ogsĂĄ som klub, men først og fremmest er vi kede af det pĂĄ Niclas Kirkeløkkes vegne. Han stod over for et ekstremt spændende VM, hvor han kunne have spillet en stor rolle for Danmark, siger cheftræner i GOG Nicolej Krickau til TV 2 SPORT.

Ifølge GOG-træneren har Kirkeløkke kunne løbe de seneste dage, men da knæet begyndte at hæve op, blev han MR-scannet fredag.

Med et overrevet korsbĂĄnd er der udsigt til en lang skadespause for Niclas Kirkeløkke, og han kan dermed ogsĂĄ have spillet sin sidste kamp for GOG, som han forlader i sommerpausen til fordel for Tyskland og Rhein-Neckar Löwen, der trænes af den danske landstræner Nikolaj Jacobsen.

- Jeg er sikker pĂĄ, at Niclas gerne ville have sluttet god af i GOG, men det ser svært ud nu, siger Nicolej Krickau.

TV 2 SPORT har været i kontakt med landstræner Nikolaj Jacobsen, der er rystet over nyheden.

- Det er et kæmpe slag for os ikke at have Niklas med, fordi han var tiltænkt en stor rolle. Det var da et chok at få, for det var jo ikke det, vi havde hørt i første omgang, så det er selvfølgelig rigtig ærgerligt. Så lige nu skal chokket og følelsen af også at være lidt ked af det lægge sig – ikke mindst på Niklas’ vegne – men selvfølgelig også på egne vegne, i og med at vi jo rigtig gerne ville have haft Niklas med, siger Jacobsen til TV 2 SPORT.

GOG oplyser til TV 2 SPORT, at Niclas Kirkeløkke ikke ønsker at udtale sig efter fredagens scanning.