Håndbold

Burgaard på hemmeligt besøg i europæisk topklub

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger skal Louise Burgaard i denne uge besøge franske Metz med henblik på en kontrakt fra næste sæson.

Louise Burgaard kan være tabt for Herning-Ikast og for den danske håndboldliga efter denne sæson.

Den tidligere landsholdsspiller skal ifølge TV 2 SPORTs oplysninger torsdag på besøg i den franske topklub Metz, der er interesseret i at skrive kontrakt med den 26-årige dansker fra den kommende sæson. Der er dog ikke underskrevet nogen aftale endnu. 

Louise Burgaard har officielt kontrakt med Herning-Ikast til 2020, men TV 2 SPORT erfarer, at højrebacken har en klausul i sin kontrakt, der giver hende mulighed for at forlade den midtjyske klub kvit og frit allerede til sommer.

Louise Burgaard er i gang med sin fjerde sæson i Herning-Ikast Håndbold, som inden navneskiftet i sommer hed FCM Håndbold. Hun kom til FCM i 2015 fra Viborg HK.

TV 2 SPORT har forholdt Louise Burgaard og Herning-Ikast til højrebackens forestående besøg i Metz, men ingen af parterne har ønsket at kommentere oplysningerne. 

Metz fører aktuelt den franske liga og er også med i Champions League, hvor franskmændene blandt andet slog Odense Håndbold med 41-26 i efteråret.

Metz-holdet er bygget op omkring en række spillere fra det franske landshold, som i december vandt EM-guld på hjemmebane.