VM i håndbold 2023

Mikkel Hansen er blevet far

Mikkel Hansen er blevet far til en søn. Familieforøgelsen betyder, at Hansen også har fået lov til at sidde over i Danmarks sidste VM-testkamp.

Mikkel Hansen er blevet far til sønnen Eddie Max. 

Det skriver Mikkel Hansen selv på Instagram, efter hans kæreste Stephanie Gundelachs selv delte et billede tidligere søndag. 

Mikkel Hansen forlod VM-lejren torsdag den 3. januar, fordi det var forventet, at fødslen var på vej. Dermed gik han glip af Danmarks næstsidste VM-testkamp.

Det har hele tiden været planen, at Mikkel Hansen skulle forlade VM-forberedelserne, når fødslen nærmede sig. Ifølge Stephanie Gundelach og Mikkel Hansens opslag blev sønnen født lørdag den 5. januar. 

Misser sidste testkamp

Søndag spiller Danmark den sidste VM-testkamp klokken 16.10. DHF oplyser til TV 2 SPORT, at Mikkel Hansen heller ikke kommer til at spille med i den kamp. Han vil heller ikke være til stede i Odense, hvor kampen spilles.

Det er endnu uvist, hvornår Danmarks nummer 24 vender tilbage til holdkammeraterne. 

I oktober fortalte både landstræner Nikolaj Jacobsen og Mikkel Hansen om den aftale, de har lavet i forbindelse med familieforøgelsen. 

- Jeg har selvfølgelig haft en dialog med Nikolaj om, hvad der er mest optimalt. Både i forhold til mig og selvfølgelig min kæreste Stephanie og så videre. Det er jeg nu ikke så nervøs for. Der har han været meget imødekommende i forhold til hvordan og hvorledes, sagde Mikkel Hansen. 

Danmarks spiller den første VM-kamp torsdag den 10. januar mod Chile, og faktisk er fødslen i familien Hansen ikke den eneste i VM-truppen. Også Nikolaj Øris' kæreste venter sig. Hun har termin med parrets andet barn den 25. januar, hvor Danmark skal spille en eventuel semifinale. 

Danmarks sidste VM-testkamp vises direkte på TV 2 søndag klokken 16.10. VM-premieren kan også ses på TV 2 torsdag den 10. januar klokken 20.15.