Håndbold

Tårer og tiljublet af holdkammerater: - Det var overvældende

Ilda Kepic fik tirsdag debut for TTH Holstebro, efter hun har siddet ude med en korsbåndsskade siden februar sidste år.

Der var masser af tårer, lykønskninger og jubel i slutningen af opgøret mellem TTH Holstebro og Ringkøbing Håndbold.

Det skyldes 23-årige Ilda Kepic, som blev skiftet ind med knap seks minutter tilbage af opgøret. Dermed gjorde fik hun debut for TTH Holstebro, som hun kom til i sommer. Siden februar har hun nemlig siddet ude med en korsbåndsskade. 

Så da Kepic med tre minutter tilbage af opgøret scorede sit første mål i TTH-trøjen, fløj hendes holdkammerater op for bænken for at juble. Det var ligeledes Kepic, de omfavnede som den første, efter hun scorede på straffekast i kampens døende sekunder.

- Det var overvældende, synes jeg. En rigtig god kamp at komme ind i. Der var ro på, så det gav også lidt ro til mig. Alle havde succes i dag, siger hun til TV 2 SPORT.

Hun måtte dog også høre for en drillende kommentar fra træner Pether Krautmeyer i forbindelse med sin første scoring i kampen.

- Jeg får at vide ude fra sidelinjen, at det var en super faldeteknik, siger en grinende Kepic, som tidligere har spillet for Vendssyssel, VIF Mors, Skive fH og Randers HK.

Jeg er så stolt af hende

Mathilde Neesgaard, TTH-spiller

Stolte TTH-spillere

Smil var der også hos holdkammeraterne efter kampen, da de blev spurgt ind til Kepic' debut.

- Det er så fedt. Vi er glade for, hun kommer tilbage, siger Laura Jensen. og bakkes op af Mathilde Neesgaard:

- Det er så dejligt. Jeg tror, det er en forløsning for hele holdet.

Neesgaard har selv siddet ude med en korsbåndsskade i år og er kommet tilbage i denne sæson.

- Så jeg ved lige, hvad det er for en følelse, hun har i maven. Jeg er bare så glad på hendes vegne. Jeg er så stolt af hende, fortæller bagspilleren.

Ilda Kepic havde svært ved at holde tårerne tilbage, da hun mødte sine forældre efter kampen.

Tårevædet krammer

Stolte var Ilda Kepic' forældre også, da de krammede deres datter efter kampen. Hvilket bragte tårer frem i øjnene på Kepic. Det er nemlig anden gang i sin korte karriere, at hun har siddet ude med en korsbåndsskade, og denne gang har det været en smule hårdere.

- Jeg synes, det har ligget i baghovedet mere denne gang end sidste. Knæet har det heldigvis fint, så der er ikke noget at være nervøs for. Men nu har jeg bare tanken, at det ikke skal ske igen. Jeg har siddet længe nok ude. Når man er ude på banen, glemmer man det heldigvis, fortæller hun.

Der var højt humør på TTH-bænken, da Kepic scorede det sidste mål i kampen.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Trine Nielsen kunne også konstatere, Kepic så lettet ud, da hun kom på banen til sin debut.

- Hun får vist med spilleglæde og iver, at det er dejligt at være tilbage. Og så går det lige i mit håndboldhjerte, at hele bænken står op med det samme, da hun scorer. De har stor forståelse for, hvad hun har været igennem, lyder det fra håndboldeksperten.

TTH Holstebro vandt ligakampen over Ringkøbing Håndbold med 34-20.