Mensah kæmper sig gennem VM med forstuvet håndled

Mads Mensah spiller med en stram forbinding og krydser fingre for, at han undgår flere slag.

Adskillige spillere på det danske håndboldlandshold har kæmpet med store eller små skavanker som optakt til VM.

Senest har Hans Lindberg måttet forlade truppen med en skade, han pådrog sig mod Chile, og en anden af de rutinerede kræfter, Henrik Toft, er endnu ikke klar til at træde ind i turneringen. Til gengæld har landstræner Nikolaj Jacobsen fuld råderet over Mads Mensah, der bider tænderne sammen og spiller VM trods en forstuvning i håndleddet på sin skudarm.

- Det går heldigvis hele tiden i den rigtige retning, og forhåbentlig kan jeg undgå at få flere slag på det, så skal det nok blive bedre, siger Mads Mensah.

Bagspilleren fra Rhein-Neckar Löwen spiller med en stram forbinding om det plagede håndled. Men han er i tvivl, om det overhovedet har nogen effekt.

- Forbindingen er mest for hovedets skyld. Skulle jeg få et slag på håndleddet, er det vist lige meget. Hvis det skal batte noget, skal jeg tape den så langt op, at jeg ikke ville kunne aflevere bolden. Men skaden hæmmer mig ikke, og den har ikke nogen indflydelse på, hvor meget jeg spiller i kampene, siger Mads Mensah.

Han var den eneste af de danske markspillere, der ikke kom på måltavlen i torsdagens nedsabling af Chile. I stedet kan han tage hul på VM-målscoringen lørdag aften klokken 20.15, hvor Danmark møder Tunesien. Opgøret vises på TV 2 og TV 2 PLAY.