VM håndbold

Dansk debutant utilfreds efter ny storsejr

Med sejren over Saudi-Arabien har Danmark fortsat maxpoint ved VM, men Johan Hansen var alligevel utilfreds efter kampen.

Det var knap så overbevisende som mod Chile og Tunesien, men Danmark vandt alligevel tredje VM-kamp 34-22.

Saudi-Arabien ydede ellers længe kvalificeret modstand, men til sidst slap kræfterne op, og så kunne danskerne spadsere yderligere to point hjem. Med 12-målssejren generobrer Danmark førstepladsen i gruppen i tæt konkurrence med Norge.

I kampen var der ekstra minutter til de danskere, der ikke normalt er en del af den foretrukne startopstilling. Heriblandt slutrundedebutanten Johan Hansen, der for nylig blev skiftet ind i truppen i stedet for en skadet Hans Lindberg.

- Det var dejligt at få masser af spilletid, siger den unge højre fløj til TV 2 SPORT.

- En anden sag er min præstation. Den er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med. Jeg får muligheden, men jeg synes ikke selv, jeg griber den. Jeg ved ikke lige, hvad der gør, at jeg brænder mine chancer, men det var i hvert fald ikke godt nok fra min side.

Johan Hansen scorede fire mål på syv forsøg i kampen, hvor han fik en del spilletid på bekostning af Lasse Svan Hansen. Han skal imidlertid ikke vente længe på en ny chance.

Danmark skal allerede i aktion igen tirsdag klokken 20.45, hvor VM-værterne står over for Østrig i Herning. Kampen vises på TV 2 og TV 2 PLAY.

Morten Olsen fik også godt med minutter, men var heller ikke helt oppe at køre over 12-målssejren.

- Det var en god afslutning på kampen. Vi ved alle sammen, at sådan nogle kampe kan blive rodede, men det var egentlig okay. Det har været meget sjovere de første to kampe, hvor vi er startet med at ødelægge de andre hold. Det her blev noget andet, forklarer Morten Olsen.