Dansk modstander i mellemrunden alvorligt svækket

Den ungarske bagspiller Iman Jamali er ude af VM, efter han blev skadet i kampen mod Egypten.

Det så ikke godt ud, da Ungarns store profil Iman Jamali vred sig i smerter på halgulvet onsdag eftermiddag i en VM-kamp mod Egypten, hvor han måtte hjælpes af banen i store smerter.

Skadens omfang er nu kendt, og dommen er nedslående. Ungarns holdlæge Gábor Erdélyi fortæller til Nemzeti Sport, at Jamalis forreste korsbånd er sprunget.

Dermed kommer han ikke i aktion ved dette VM og kan sandsynligvis se frem til en lang pause i den ungarske storklub Veszprem, hvor han blandt andre er holdkammerat med den danske landsholdsspiller René Toft.

Jamali er ikke den eneste, som er færdig ved på grund af en skade. Gabor Ancsin er kommet så slemt til skade med sin albue, at han er blevet skiftet ud. Dominik Máthé og Timuzsin Schuch erstatter de to spillere.

Skaderne kommer bare dagen efter, at Ungarn meldte ud, at deres topscorer, Zsolt Balogh, som minimum misser gruppekampene på grund af en ankelskade.

Udover skader risikerer Ungarn også at må undvære spillere af en anden årsag. Tre af deres spillere, heriblandt Balogh, har nemlig højgravide kærester, som kan gå i fødsel når som helst.

I onsdagens kamp formåede Ungarn uden den stærke bagspiller at spille uafgjort med Egypten, hvilket betyder, at ungarerne nu er sikre på en plads i mellemrunden – og dermed skal forberede sig på en kamp mod det danske landshold i Jyske Bank Boxen i Herning.