VM håndbold

Dansk VM-spiller sender stikpille til Kasper Hvidt efter kommentar

Morten Olsen har trænet om natten flere gange under VM for at få frustrationer over manglende spilletid ud af kroppen.

Blot 23 minutter og seks sekunders spilletid er det blevet til for den danske playmaker Morten Olsen i de første fire VM-kampe.

Det gør ham til den danske spiller, der har været på banen allermindst af alle - og det frustrerer Hannover-Burgdoff-spilleren enormt, indrømmer han blankt.

- Jeg synes ikke, jeg er kommet rigtig i gang med turneringen, og jeg har siddet meget og ventet og ind og ud hele tiden. Så jeg har været lidt irriteret og vil gerne have en større andel af spillet, siger Morten Olsen til TV 2 SPORT i minutterne efter tirsdagens kamp mod Østrig. 

- Men det er også klart, at sådan, som vi spiller, og som de andre spiller, så er det jo svært. Og det er heller ikke noget, jeg er sådan mega sur over. Man vil bare gerne spille, og derfor er det lidt frustrerende, når man ikke kan få lov, erkender playmakeren, der i stedet har brugt sin energi i styrkelokalet.

Natten mellem mandag og tirsdag lagde Morten Olsen et opslag på sin Instagram-story, der viste, at playmakeren var gået alene i træningscentret om natten.

- Jeg sover alligevel rimelig sent efter sådan en kamp. Så kan jeg lige så godt lave noget, når jeg ikke har spillet. Så hvis jeg ikke spiller og føler mig lidt for frisk, så kan jeg godt lide at træne - og så er det en god måde for mig at få lidt frustrationer ud, forklarer Morten Olsen til TV 2 SPORT efter kampen mod Østrig.

- Måske en måde at få opmærksomhed

I VM-studiet tirsdag aften diskuterede TV 2 SPORTs eksperter netop Morten Olsens nattetræning.

- Det er lidt sent (at træne, red.), men nu skal det også med, at Morten Olsen er en type, der styrketræner ekstremt meget. Og det er måske hans måde ligesom at få noget energi ud af kroppen på, når han ikke har spillet så meget, forklarede Daniel Svensson, mens den tidligere landsholdskeeper Kasper Hvidt havde et andet bud.

- Han havde måske forventet en større rolle til det her VM, og han har ikke fået så meget spilletid, så det er måske en måde at få lidt opmærksomhed på.

Og måske en måde at få frustrationer ud på?

- Ja, begge dele, sagde Kasper Hvidt.

Morten Olsen har åbenbart hørt om Kasper Hvidts bemærkning, for da han natten til onsdag - et par timer efter interviewet med TV 2 SPORT - igen var nede og træne, lagde han et opslag på sin Instagram-konto med klar hentydning til TV 2 SPORTs ekspert.

- Running for attention (løber for opmærksomhed, red.) #kasperhvidt, skrev den danske playmaker henover et billede, hvor han er i gang på et løbebånd.

Morten Olsen får en ny mulighed for spilletid torsdag, når Danmark spiller gruppefinale mod Norge i Jyske Bank Boxen i Herning.