Direktør siger op i dansk ligaklub

16x9
Jakob Mølgaard Christensen stopper som direktør i Herning-Ikast Håndbold Foto: Herning-Ikast/Hamistolen Photography

Jakob Mølgaard Christensen stopper som direktør i Herning-Ikast Håndbold.

Herning-Ikast Håndbold skal på udkig efter en ny direktør. 

Fredag offentliggjorde midtjyderne i en pressemeddelelse, at klubbens nuværende direktør, Jakob Mølgaard Christensen, har valgt at opsige sin stilling, da han har fået muligheden for at blive partner i en anden virksomhed uden for håndboldverdenen. 

-Jeg har været utrolig glad ved den arbejdsplads som har været mit halve liv gennem de seneste år. Jeg har i mere end 30 år været passioneret af håndbold, og det med at forene hobby, livsstil og arbejde har været en oplevelse og en rejse, jeg ikke ville have været foruden, siger Jakob Mølgaard Christensen. 

Jakob Mølgaard Christensen har været direktør i Herning-Ikast de seneste to og et halvt år, men nu skal klubben altså ud og lede efter en ny. 

Han har om nogen været manden med fingeren på såvel den kommercielle som den sportslige puls, og der er sket en stor udvikling siden han startede hos os som salgschef tilbage i 2015, siger formand i Herning-Ikast Håndbold Lars Gantzel Pedersen.

I pressemeddelelsen fremgår det, at Jakob Mølgaard Christensen først forlader klubben, når der er fundet en ny direktør. Han kommer også til at hjælpe bestyrelsen med at finde afløseren. 

Herning-Ikast Håndbold er nummer fem i håndboldligaen, hvor der er spillet 17 kampe.