Ungarn bruger sidste udskiftning inden kampen mod Danmark

Ungarn har brugt den tredje og dermed sidste udskiftning i truppen, da Gabor Csaszar bliver erstattet af Zoltán Szita.

Danmarks første modstander i mellemrunden, Ungarn, har store problemer med skader.

Dette har landstræner István Csoknyai nu forsøgt at gøre noget ved, og derfor har holdet brugt sin tredje og dermed sidste udskiftning i VM-turneringen. Derfor kan ungarerne ikke længere hente spillere ind i truppen, hvis de senere skulle få brug for det.

Det er 20-årige Zoltán Szita, der er blevet skiftet ind i den ungarske trup. Det unge talent, der spiller på venstreback, kommer til at erstatte rutinerede Gábor Császár, der ikke får flere spilleminutter i denne turnering. Det melder det ungarske håndboldforbund på sin hjemmeside. 

Det ungarske landshold har været særdeles plaget af skader. Den ungarske profil Gabor Ancsin er blevet skrevet ud af truppen, da han har en skulderskade og ikke kan kaste med bolden. Iman Jamali er ligeledes blevet skrevet ud af truppen og har planlagt en operation til på mandag.

Derudover har holdets topscorer, Zsolt Balogh, også en skade og er lige nu i Ungarn, hvor han er ved at blive far. Bagspilleren er dog stadig i truppen og kan komme i spil til kampen mod Danmark. Stærke Richard Bodo udgik af kampen mod Sverige med en ankelskade. Han trænede dog med fredag aften og kan også komme i spil til den første kamp i mellemrunden.

TV 2 SPORTs reporter Søren Hansen overværede noget af den ungarske træning, og han kunne fortælle, at Bodo var med, men at han ikke kun brugte tiden på håndboldbanen.

- Lige da vi forlod træningen, satte han sig op på en motionscykel. Så om han er helt klar eller skadet, det kan jeg ikke fuldstændig afgøre, men at han var med til træningen.

Udover skader risikerer Ungarn også at må undvære spillere af en anden årsag. Tre af deres spillere, heriblandt Balogh, har nemlig højgravide kærester, som kan gå i fødsel når som helst.

Dominik Mathe og Timuzsin Schuch erstattede tidligere i turneringen Ancsin og Jamali, der altså er ude af truppen.

Danmark og Ungarn tørner sammen klokken 20.30 lørdag efter. Efter kampen mod Ungarn skal Danmark møde Egypten og Sverige. Du kan se hele overblikket her.