Skjern snupper stregspiller fra ligarival

16x9
Skjern-spillerne kan se frem til at få selskab af Jonas Bruus Tidemann fra næste sæson. Foto: TV 2 SPORT

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger skal Jonas Bruus Tidemann afløse Christoffer Cichosz hos Skjerns danske mestre.

Det bliver en tidligere dansk U-landsholdsspiller, der i næste sæson skal være norske Bjarte Myrhols makker på stregen i Skjern Håndbold. 

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er det lykkedes Skjern at lokke 24-årige Jonas Bruus Tidemann væk fra Ribe-Esbjerg og de knap 70 kilometer nordpå. 

Jonas Bruus Tidemann har tidligere vundet VM-guld med det danske U19-landshold og havde en stor rolle på det Ribe-Esbjerg-hold, der i forrige sæson spillede sig i DM-semifinalerne. 

Siden har stregspilleren været plaget af flere skader, men i denne sæson har han været med i 14 af Ribe-Esbjergs 18 kampe i sæsonens første halvdel. 

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Jonas Bruus Tidemann selv, men stregspillerens agent bekræfter, at et klubskifte er på vej.

- Jonas forlader Ribe-Esbjerg til sommer. Det er korrekt. Men jeg kan ikke sige noget om lige nu, hvad han skal. Han har flere muligheder både i Danmark og i udlandet, siger agenten Simon Friis til TV 2 SPORT.

Jonas Bruus Tidemann ses her bagerst mellem de to tidligere Ribe-Esbjerg-trænere Claus Uhrenholdt og Jan Leslie på et billede fra 2017.
Jonas Bruus Tidemann ses her bagerst mellem de to tidligere Ribe-Esbjerg-trænere Claus Uhrenholdt og Jan Leslie på et billede fra 2017. Foto: TV 2 SPORT

Heller ikke i Skjern vil bestyrelsesformand Carsten Thygesen bekræfte tilgangen af Ribe-Esbjerg-stregen. 

- Det har længe været kendt, at Emil Nielsen, Christoffer Cichosz og Tandri Konradsson forlader os til sommer, og dem skal vi have fundet erstatninger for. Jeg kan godt bekræfte, at den proces er vi efterhånden langt med. Men jeg vil ikke kommentere på konkrete navne, siger Skjern-formanden til TV 2 SPORT.

Som TV 2 SPORT fortalte fredag, er også den norske målmand Robin Paulsen Haug fra Malmø og den islandske bagspiller Elvar Örn Jonsson fra Selfoss tæt på at skifte Skjern

Skjern ligger nummer syv i Herre Håndbold Ligaen, der i øjeblikket ligger stille på grund af VM-slutrunden i Danmark og Tyskland.