Henrik Toft blev modtaget af et brøl efter storebrors VM-exit

Henrik Toft Hansen havde et følelsesladet døgn, inden han afløste sin storebror René i den danske VM-trup.

Med otte minutter tilbage af Danmarks VM-kamp mod Ungarn brød de 15.000 tilskuere pludselig ud i jubel. 

Med nummer 23 på ryggen løb Henrik Toft Hansen på banen til sin første kamp ved VM - 17 dage efter, at han blev skadet i den danske træningslejr op mod slutrunden. 

- Det var fedt. Det er et fantastisk setup her i Boxen, hvor der er masser mennesker og gang i den. Det var en fed oplevelse, og det er med til at give et par ekstra procenter, siger Henrik Toft Hansen til TV 2 SPORT om modtagelsen i Boxen. 

- Det er ikke bare noget, man kan forvente, at der bliver råbt på den måde, når man kommer på banen. Det var fedt, men jeg havde selvfølgelig fokus på den opgave, jeg skulle ind og løse, siger den danske stregspiller, der havde haft et svært døgn op til kampen. 

Da det danske VM-hold fredag havde pressemøde, følte han sig ikke i stand til at give interviews om storebror René Toft Hansen, der var udgået af turneringen med en lyskeskade. 

- Især det første døgn, efter han blev skadet, var lidt hårdt. At stå dagen efter og skulle forklare, hvilket indtryk det gjorde, var meget følelsesladet. Jeg ved, hvor meget René har kæmpet for det her. At det skulle slutte sådan, havde han bestemt ikke fortjent, siger Henrik Toft Hansen. 

- Jeg er også nødt til at komme videre. Det er vi også nødt til som hold med de opgaver, der står foran os. Vi kan ikke ændre på det, og så er desværre sådan, det er, siger stregspilleren. 

Danmarks næste VM-opgave er mandag, hvor Egypten venter i Jyske Bank Boxen.