- Vi flirtede med at spille for langsomt, siger Mikkel Hansen

Med sejren over Egypten er Danmark tæt på en semifinaleplads ved VM, men der er plads til forbedring, mener Mikkel Hansen.

Egypten holdt længe trit, men Danmark vandt alligevel for anden gang i mellemrunden ved VM.

Mikkel Hansen var ikke helt tilfreds, da han mødte pressen efter opgøret.

- Vi har fint med selvtillid, synes jeg, men vi ved også godt, at vi flirtede med at spille for langsomt og for ukoncentreret, siger han til TV 2 SPORT.

Ifølge venstre backen var det især i kampens indledning, det kneb med Danmarks spil.

- Vi kom ikke godt nok ud til kampen, men jeg synes stille og roligt, vi fik arbejdet os tilbage. Via et fornuftigt forsvar i begge halvlege, fik vi fint styr på kampen.

- Jeg synes ikke, kampen var ude af vores hænder, men vi spillede ikke op til, hvad vi kan. Vi kunne godt have leveret en bedre kamp, men sket er sket, og det kan vi ikke gøre så meget ved nu. Nu handler det hele om at få en masse energi, inden vi skal spille en stor kamp mod Sverige. 

Vil genfinde succesformel

Netop den kamp afgør Danmarks skæbne ved årets slutrunde. Og ifølge Mikkel Hansen har danskerne opskriften klar.

- Vi skal finde tilbage til formlen, der har fungeret godt indtil videre, med at få en god start og få publikum med, pointerer han.

Sejren på 26-20 over Egypten betyder, at det danske landshold kan tåle at tabe med fire mål i gruppefinalen mod Sverige, men det påvirker ikke spillernes tilgang til kampen.

- Det ændrer ikke så meget for os. Vi vil gerne vinde og vise de 15.000 mennesker, at vi er et bedre hold, end vi var i dag, lyder det fra Danmarks stjernespiller.

Danmark skal i aktion næste gang onsdag klokken 20.30, hvor VM-værterne står over for Sverige i sidste mellemrundekamp. Opgøret vises på TV 2 og TV 2 PLAY.