Håndbold

Skjern henter Nielsens afløser i Sverige

Det bliver norske Robin Paulsen Haug, der skal afløse Emil Nielsen på målmandsposten i Skjern til sommer.

Skjern Håndbold har fundet erstatningen for den talentfulde målmand Emil Nielsen, der skifter til franske Nantes til sommer. 

Fredag offentliggjorde mesterklubben, at den 20-årige målmand Robin Paulsen Haug støder til truppen til sommer. 

Norske Robin Paulsen Haug kommer fra svenske Malmø HK, og han er en del af den norske landsholdstrup ved VM i håndbold i øjeblikket. 

- Da vi for to år siden hentede en ung målmand i Aarhus, havde vi store forventninger. Dem har Emil Nielsen indfriet til fulde.

- Vi er gået i samme retning og har indgået en aftale med et lovende, ungt keepertalent med masser af potentiale. 

- Vores forhåbninger er lige så store til Robin Haug, og vi er overbeviste om, at han kommer til at udgøre en stærk målmandsduo med Björgvin Gustavsson, siger Carsten Thygesen, der er bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, i en pressemeddelelse. 

Robin Paulsen Haug har indgået en treårig kontrakt med Skjern. 

Han blev kåret til All Star-holdet ved U20-VM i Slovenien i sommer, og i øjeblikket leverer han den tredjehøjeste redningsprocent i den bedste, svenske håndboldliga. 

- Skjern Håndbold er en stor klub, som jeg er stolt og beæret over at blive en del af. Klubben spiller med i toppen og har leveret store resultater i Champions League, som jeg håber kan gentage sig de kommende år, siger Robin Paulsen Haug i meddelelsen. 

21-årige Emil Nielsen havde oprindeligt kontrakt med Skjern frem til 2021, men Nantes valgte at indløse hans frikøbsklausul.