VM håndbold

Holdkammerat legede 'Kirsten Giftekniv' - Magnus Landin har fået flere tilbud fra danske kvinder

Det har ikke skortet med henvendelser til den unge fløjspiller på sociale medier.

Herrelandsholdets yngste medlem, Magnus Landin, har modtaget store roser for sin indsats under VM, hvor han har stået utrolig stærkt i forsvaret og været meget sikker med sine afslutninger i den anden ende.

Men er man holdets 'Benjamin', står man også for skud, når det kommer til drillerier og sjove kommentarer, hvilket blandt andet var tilfældet i timerne efter søndagens finalesejr over Norge.

Her havde Magnus Landins holdkammerat Henrik Møllgaard en opfordring til alle håndboldfans, der fulgte med i TV 2s dækning af guldfesten.

- Han er lidt ked af, at han er single i aften, men det er der også råd for, tror jeg. Det er en åben invitation. Det tror jeg, han er rigtig glad for, sagde Møllgaard om Magnus Landin.

Imens stod den unge fløjspiller ved siden af og lignede en, der havde svært ved at finde en korrekt grimasse til situationen.

TV 2s Morten Ankerdal var hurtig til at følge op med et spørgsmål, om hvorvidt landsholdskollegaerne kalder Magnus Landin for 'Tinder', med reference til den populære dating-app, hvor man swiper mellem udvalget af mulige partnere.

- Det behøver du ikke mere, sagde Henrik Møllgaard, mens Landin rystede på hovedet.

Kærlighedserklæringer

Møllgaard var dog ikke den eneste, der delte oplysninger om Magnus Landins civilstatus, efter at VM-trofæet var løftet.

Da håndboldherrerne blev hyldet i Herning midtby, fik Rasmus Lauge fra balkonen højlydt leveret beskeden om, at den yngste Landin er single.

Opfordringen fra holdkammeraterne er da heller ikke gået ubemærket hen. På sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter har flere danskere taget Henrik Møllgaard og Rasmus Lauge på ordet og skrevet til Magnus Landin med kærlighedserklæringer.

- Hej. Jeg er ved at være træt af uni, så kunne være fedt med en mand, der er kendt, så jeg kan sove længe og blive blogger eller noget i den stil. Skriv pb for mere info, lyder det fra Instragram-brugeren lauralydersen.

Se et udpluk af de øvrige henvendelser til Magnus Landin herunder:

Husk, at du kan følge fejringen af håndboldherrerne på TV 2 eller TV 2 PLAY.