VM håndbold

Mens de andre festede - Morten Olsen fejrede triumfen med styrketræning

Playmakeren Morten Olsen har haft tradition for at styrketræne om natten efter flere af Danmarks kampe ved VM-slutrunden.

Morten Olsen styrketrænede natten til mandag. Det skete, få timer efter han havde sikret sig VM-titlen i herrehåndbold med Danmark.

Da klokken nærmede sig to, filmede den 34-årige playmaker direkte fra fitnesscenteret Urban Gym i Herning. Det fremgår af en live-video på Olsens Instagram. Imens festede de andre spillere på baren Fox and Hounds i det herningensiske natteliv

Efter finalen søndag aften satte han ord på sin slutrunde over for TV 2 SPORT:

- Min rolle kom til sidst i turneringen, så det var godt, at jeg havde holdt mig i gang og været nede at træne lidt. Også selvom der er nogen, der mener, det ikke er så godt. Det var fint, at jeg fik vist, at det var det rigtige.

Du skal ikke træne i nat, vel?

- Nu må vi lige se, lød svaret fra en grinende Olsen.

Afløb for frustrationer

Det er ikke første gang under slutrunden, Morten Olsen gør opmærksom på, at han træner midt om natten.

Playmakeren fik ganske vist masser af spilletid i VM-finalen, men i starten af slutrunden så han store dele af de danske kampe fra bænken.

Frustrationerne hobede sig op, og for at få afløb styrketrænede han flere gange midt om natten. Det meste dokumenterede han på det sociale medie.

- Jeg sover alligevel rimelig sent efter sådan en kamp, og jeg kan lige så godt lave noget, når jeg ikke har spillet.

- Så hvis jeg ikke spiller og føler mig lidt for frisk, så kan jeg godt lide at træne. Og så er det en god måde for mig at få lidt frustrationer ud, har Olsen tidligere forklaret over for TV 2 SPORT.

Running for attention

Foruden live-videoen har Morten Olsen delt to andre videoer i sin story på Instagram. Her kan playmakeren ses i færd med at dødløfte - først 190 kilo, så 210. På den seneste af de to videoer har han skrevet teksten #kasperhvidt.

Tidligere har han sendt en stikpille til den tidligere landsholdsmålmand på samme sociale medie med teksten:

Running for attention (løber for opmærksomhed, red.) #kasperhvidt.

Mon ikke der er tale om en henvisning til Kasper Hvidts udtalelser i TV 2 SPORTs VM-studie, som han flere gange har gæstet under slutrunden:

- Han havde måske forventet en større rolle til det her VM, og han har ikke fået så meget spilletid, så det er måske en måde at få lidt opmærksomhed på.

Og måske en måde at få frustrationer ud på?

- Ja, begge dele, sagde Hvidt, da Olsens natlige aktiviteter blev diskuteret af eksperterne.

VM-triumfen med det danske landshold søndag betyder rent sportsligt, at Morten Olsen både kan kalde sig forsvarende olympisk mester og verdensmester i herrehåndbold.